2777
2789

متراژ ها یکی هست ( هردو حدود ۸۰ متر) 

اولی جای بهتری هست ولی قدیمی ساخت ۱۶ سال ساخته باز سازی شده ولی خب پنجره هاش آهنیه و خیلی بیریخته پنجره هاش کابینتاش جدیده و آشپزخونش بزرگتر از مورد دومه ایرادش اینه طبقه سوم بدون آسانسور هست و بالکنش روبرو و خیلی نزدیک به بالکن یه واحد دیگس و بالا سرمون بازم واحد هست( از لحاظ سرو صدا میگم) 

دومی جاش کمی پرت تر هست نوسازه آسانسور داره پنجره هاش پی وی سی هست  آشپزخونش کوچیکه طبقه ی هفتمه و ویوی خوبی داره خونه ای مشرف به پنجره ها و بالکن نیست روبروی بالکن خونه ای نیست و از این بابت راحت تریم مشاعاتش تمیز تره آخرین طبقه اس و بالا سرمون واحد نیست 

(مورد دوم ارزون تر از مورد اول هست اگه اولی رو بخوایم بخریم وام باید بگیریم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز مورد دوم خوب بود تا اینکه گفتید طبقه اخره . طبقه اخر و اول معمولا یه عیب محسوب میشه. ولی باز به نسبت از اولی خیلی بهتره 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

من دوم

چون بنظرم آدم باید جایی زندگی کنه ک دلش خوش باشه اونم زن ک دائم تو خونس وقت بیشترش صرف خونه موندن میشه

آدم باید خونه ای ک قراره یک عمر زندگی کنه رو دوست داشته باشه بخصوص ک با این اوضاع اقتصادی نمیشه دم ب دقیقه عوض کرد

اولی بدون اسانسورهفک کن یک عمرباید سه طبقه رو پله برن و بیان

میگم دیگه فقط عیب دومی طبقه اخر بودنش بود 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

همه چیز مورد دوم خوب بود تا اینکه گفتید طبقه اخره . طبقه اخر و اول معمولا یه عیب محسوب میشه. ولی باز ...

عزیزم من تجره ندارم طبقه ی آخر چه عیبی داره؟ عیب طبقه اولن بگید

ما این خونه ای که در حال حاضر هستیم همیشه با سروصدای طبقه بالاییمون مشکل داشتیم