2777
2789

تصور کنید بهتون ابراز علاقه شده اما یک طرفست... 

نمیشه و نمیتونید اون شخص رو بپذیرید 

سوال اول

آیا یک واژه یک حرف یک جمله از قسم ها و التماس های شدیدش هم نه اینکه نظر شمارو عوض کنه بلکه دلتونو به رحم نمیاره⁉️ 

منظورم اینه آدمای بی رحم و بی تفاوت اینطورین یا همه

سوال دوم

خنده دار و احمقانه هست امید به عوض شدن نظر چنین کسی ⁉️

ظاهرم خوب است اما خوب میدانم خودم/از درون خاکسترم،روح و روانم سوخته...

به رحم اره میاره

راستش من با کسی ازدواج میکنم که عاشقش نباشم بدمم نیاد اما عشق دست ادم نقطه ضعف میده صرفا شریکش باشم نه عاشقش

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره علاقه اش واقعی باشه یا فیک

ای بابا کدوم احمقی خودشو واسه الکی له میکنه 

نابود میکنه برا کسی

به رحم اره میارهراستش من با کسی ازدواج میکنم که عاشقش نباشم بدمم نیاد اما عشق دست ادم نقطه ضعف میده ...

هعی تاحالا واسه کسی خودتو در حد حیوون پایین نیاوردی بفهمی به هر دری واسه عشق زدن یعنی چی

ای بابا کدوم احمقی خودشو واسه الکی له میکنه نابود میکنه برا کسی

وا خیلیا همه که واقعی نیستن نمیشه اعتماد کرد خیلیا ابراز علاقه میکنن ولی هدفشون جنسیه

خدای من، خدای نیکی هاس🌱 خدا بسازه برات🌸

هعی تاحالا واسه کسی خودتو در حد حیوون پایین نیاوردی بفهمی به هر دری واسه عشق زدن یعنی چی

نه نیاوردم سر همینم نمیخوام عاشق باشم چون عشق ادم به هر کاری مجبور میکنه دیگه توان جنگ ندارم عزیز

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

سوال اول) بله در این صورت بهش فکر میکنم و تحقیق البته بی گدار ب آب نمیزنم "تحقیق"سوال 2 )شاید یک درص ...

بهم فکر کرده

مطمئن شده به دردش نمیخورم

اما ذذذررره ای دلش نسوخت

سوال دوم اذیتم میکنه

این یه خیال خام منه فقط

نباید بهش دل ببندم