2777
2789
عنوان

چندروزبعدعمل بینی میشه بچه بغل کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 27 پست
نه یه مدت بغل نگیر این همه زحمتت حدر نره . اگه تهرانی ،آدرس و اسم دکترت بگو .منم میخوام عمل کنم هیچ ...

ببین من پیش ناصریاهو رفتم هنوز گچ بینیمو باز نکردم که بگم کارش چطوره هزینشم عملو گفت ۲۷ که با کلینیکو دارو همه چیزش فکنم ۳۵دراومد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من پیش ناصریاهو رفتم هنوز گچ بینیمو باز نکردم که بگم کارش چطوره هزینشم عملو گفت ۲۷ که با کلینیک ...

پیامت سیو کردم بعدا بیام ازت بپرسم لطفا وقت کردی اون موقع جوابم بده ،انشالله که خوب درست کرده .

برا شما گوشتی یا استخونی ،دماغت؟؟

قیمتش خوب بوده والا 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
پیامت سیو کردم بعدا بیام ازت بپرسم لطفا وقت کردی اون موقع جوابم بده ،انشالله که خوب درست کرده .برا ش ...

نه استخونی بود اره قیمتش که عالی بود ولی جدی میگم اگه دماغت مشکلی نداره اصلا به هیچ عنوان عمل نکن به استرس بعدش اصلا نمیرزه من دماغم بچه بودم شکسته بود و تیغه بینیم یه استخون بیرون زده بود و درد میکرد این چندساله ک تااین اخریا هی پسرم دوبار شیشه رو توخواب پرت کرد تو دماغم و یکبار با لیوان زد تو همون استخون شکسته و درد بدی گرفت ک سه روز بعدش رفتم عمل کردم یعنی واجب بودم اما اگر واجب نیس نرو الان من همش تواین استرسم که چه شکلی شدم اصلنم ب هرینش نیستا دوستم 70تومن داده الان سوراخ دماغاش اصلا قرینه نیس بیتشر ب بدن و شانس بنظرم ومراقبتای بعدش خیلی سخته من یک هفتس نه خاب دارم ن خوراک 

نه بابا دختر راحت از دکترت بپرس واسه من نمیکنه فانتزیه اصلا هیچیش نشد

ایشالله همینجور که شما میگید باشه من بیشتر بابت این میترسم میگم گلاب ب روت پی پی کرد بخام بشورمش چندثانیه سرم پایینه یه وقت چیزی نشه وگرنه درطول روز اصلا قبل عمل کردنمم ریاد بغلش نمیکردم 

نه استخونی بود اره قیمتش که عالی بود ولی جدی میگم اگه دماغت مشکلی نداره اصلا به هیچ عنوان عمل نکن به ...

برا من استخونی و اینکه قوز داره دماغم ،از تمام رخ هم کمی پهنه ،نمیدونم موندم ،منم بچه ۸ ماهه دارم هیچ کسیو هم ندارم ،مادرم اینا شهرستانن . شایدم عمل نکردم .

میگم تا مدارس باز نشده عمل کنم .

آره خب بستگی به دکترش و بدن و مراقبت هم داره .

سمت ما خیلی ها خوب شدن ،یه سری هاخوب نشدن  بار دوم رفتن عمل کردن .

برا من استخونی و اینکه قوز داره دماغم ،از تمام رخ هم کمی پهنه ،نمیدونم موندم ،منم بچه ۸ ماهه دارم هی ...

اگه بچه کوچیک داریو کمک نداری اصلا نکن 

من الان یه هفتس خونه مامانمم و کمک دارم وضعم اینه الان خیلی سختمه و حوصلم نمیکشه دیگه بمونم خونه مامانمینا شمااصلا اینکارو نکن 

اگه بچه کوچیک داریو کمک نداری اصلا نکن من الان یه هفتس خونه مامانمم و کمک دارم وضعم اینه الان خیلی س ...

اگه خونه مادرت نزدیکنه ،و مادرت اذیت نیست بمون یه هفته دیگه . 

اگه خونه مادرت نزدیکنه ،و مادرت اذیت نیست بمون یه هفته دیگه .

مامانم میگه بمون ولی داره اذیت میشه یه خواهر برادر دیگم دارم اونام همش سرکارن کمک نداره بیچاره همش درحال پخت وپز و رسیدن هم ب من و بچمه و هم بابا و خاهر بردارم بابامم بازنشستس خونس همش درگیرن باهمدیگه منم حوصلم نمیکشه هی غرمیزنه گیر میده 🤣

ایشالله همینجور که شما میگید باشه من بیشتر بابت این میترسم میگم گلاب ب روت پی پی کرد بخام بشورمش چند ...

نه هیچی نمیشه فقط مراقب باش خونریزی نکنه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
مامانم میگه بمون ولی داره اذیت میشه یه خواهر برادر دیگم دارم اونام همش سرکارن کمک نداره بیچاره همش د ...

ضربه نخوره بهش دوباره خونریزی می‌کنه ها

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
بعد ده روز از عمل بینی، بهتره خیلی مراقب باشی. برای بغل کردن بچه و کارهای سنگین ممکنه فشار بیاری به بینی. تا جایی که ممکنه از فعالیت‌های شدید پرهیز کن، ولی اگه خیلی عجله داری، به حالت خیلی ملایم بچه رو بغل کن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!