۱۳۷۵۱۳۸۱۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 621 عنوان کسی نیست 87 بازدید | 9 پست توروخدابیاین تاپیکای اخرموبخونید ازاسترس حواب به چشممنمیاد 1404/03/08 | 01:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___z عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 498 یه نگاه سر سری انداختم حالا سوال میپرسم خودت جواب بدههنگام رابطه دقیقا کجات درد میگیره و چجوریه دکتر رفتی سونو رفتی؟ و نتیجه؟
۱۳۷۵۱۳۸۱۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 621 یه نگاه سر سری انداختم حالا سوال میپرسم خودت جواب بدههنگام رابطه دقیقا کجات درد میگیره و چجوریه دکتر ... داخل واژن سوزش ودرد رفتم دکترکفت التهاب وزخم داری بعدکفت پولیپم هست پاپاسمیردادم جوابش ۱۰روزدیگه میاد
___z عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 498 داخل واژن سوزش ودرد رفتم دکترکفت التهاب وزخم داری بعدکفت پولیپم هست پاپاسمیردادم جوابش ۱۰روزدیگه می ... آها درد واژن یا درد تحتانی داخل رحم؟حالا بزار جوابش بیاد ببین دکترت چی میگه
۱۳۷۵۱۳۸۱۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 621 آها درد واژن یا درد تحتانی داخل رحم؟حالا بزار جوابش بیاد ببین دکترت چی میگه دردواژن موقع رابطه میترسم جوابش بدباشه
___z عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 498 دردواژن موقع رابطه میترسم جوابش بدباشه نترس عزیزم هرچی باشه درمان داره خوب میشی😉 من خودم یه کیست تخمدان دفع کردم کلی هورمونام بهم ریخته بود
۱۳۷۵۱۳۸۱۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 621 نترس عزیزم هرچی باشه درمان داره خوب میشی😉 من خودم یه کیست تخمدان دفع کردم کلی هورمونام بهم ریخته بو ... میدونی گلم من تازه یک ماهه عمل تیروئیدکردم بدخیم بود واقعاتحمل یه مریضی جدیدوندارم اگه جوابش بدباشه چی خدایا
___z عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 498 میدونی گلم من تازه یک ماهه عمل تیروئیدکردم بدخیم بود واقعاتحمل یه مریضی جدیدوندارم اگه جوابش بدباشه ... نه نگران نباش هرچی هم که باشه با دارو درمان میشه بعدم استرس روی بدن و رحم مستقیم اثر میزاره چرا استرس میدی به خودت همین اینترنت اومدنه بدتر استرس بیشتر میشهبرو بگیر بخواب فک نکن
۱۳۷۵۱۳۸۱۱۴۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 621 نه نگران نباش هرچی هم که باشه با دارو درمان میشه بعدم استرس روی بدن و رحم مستقیم اثر میزاره چرا استر ... فدات ابجی مرسی ازدلداریت گلمشبت اروم