2777
2789

تیروییدم تنظیم شده با دارو ولی یه مقدار داروم انگار زیاده ...قلبم چند بار در روز یه لحظه انگار میریزه ویه حس دلهوره ویه ضربان نامنظم میزنه ربطی به تیرویید داره یانه

TSH  0.85

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا این مشکل رو دارم، من پرکارم

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
شما هم علایم داشتید

نه هیچ علائمی نداشتم 

همینطوری دکتر زنان اومد بهم ازمایش هورمونی بده واسه زنان گفت پرولاکتین و تیروئید هم میدم که هم پرولاکتینم به خاطر یه دارویی رفته بود بالا هم تیروئیدم داشت میرفت سمت پرکاری که گفت باید با دکتر غدد مشاوره بشی 

منم دیگه تا وقت بگیرم از دکتر غددم با یه خانوم دکتری اینترنتی ویزیت شدم بهم گفت که یدونه از لووتیروکسینت کم کن سه ماه دیگه ازمایش بده 

شما چکار کردید خیلی حس بدیه

من اینجوری بودم که فشارم بالا میرفت و تپش شدید، حتی دکتر قلب رفتم، ولی بدبختی آزمایش نرمال بود، ولی قطع که کردم قرصمو میزون شدم، چند روز نخوردم بعد دوباره احتیاج پیدا کردم و دوباره خوردم، الانم گاهی مثلا از هر چهار روز یه روزشو نمیخورم، ۱۸خرداد نوبت دکتر غدد دارم تا برم همه چیو بهش بگم و اون برام تصمیم بگیره

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.