2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همتون همش به همچین کسایی میگید ازدواج خوب نیست فلانع بهمان؟؟ دلیل نمیشه ک زندگیای خودتون خرابه هر مردی بد باشه هر ازدواجی بد باشه

من خودم ب شخصه زندگی خوبی ندارم اما هیچوقت ب یه مجرد نمیگم ازدواج نکن این چه حرفیه مد کردین 

هر انسانی طبق نیاز طبیعی خودش ب خودم همراه و ی شریک برای ادامه زندگیش نیاز داره و وقتی پیدا نمیکنه خب طبیعیه ناراحت باشه غمگین باشه

استارتر عزیز امیدوارم ی ازدواج خییییلی عالی نصیبت بشه و خوشبخت بشی خیلیارو دیدم دیر ازدواج کردن اما وقتی ازدواج کردن خیلی خوشبخت شدن ازدواج خوبی کردن 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

چرا همتون همش به همچین کسایی میگید ازدواج خوب نیست فلانع بهمان؟؟ دلیل نمیشه ک زندگیای خودتون خرابه ه ...

انشالله گلم خداازدهنت بشنوه

مرسی ازدعای قشنگت برام دعاکن

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊
سی وهشت البته یه بارازدواج کردم جداشدم

انشاالله که ازدواج خوبی میکنی و خوشبخت میشی،

منم دو تا خواهره مجرد دارم،سنشون واسه ازدواج دیگه گذشته،

از خدا میخوام آخر عاقب‌ت بخیر بشن انشاالله

انشاالله که ازدواج خوبی میکنی و خوشبخت میشی،منم دو تا خواهره مجرد دارم،سنشون واسه ازدواج دیگه گذشته، ...

انشالله که خوشبخت می شن

شماهم برام دعاکن عزیزم🥲

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊