ما و مادرشوهرم توی ی ساختمونیم بعد مادرشوهرم اول هر ماه روضه میگیره و بخاطر اینکه منو وخواهرشوهرم قهریم دخترشو دعوت میکنه و ب من نمیگه بیا روضه بعد هر پذیرایی داشته باشه برای ما میده منم خیلی عصبی میشم ب شوهرم گفتم شترسواری دولا دولا نمیشه ن میخام چیزی برام بفرسته ن اینجوری ک دعوتم نکنه....اعصابم خرد میشه بدددم میاد از این کارش
هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
توقع داری دخترشو نگه بیا به تو بگه؟ بعد توام بیای بگی منو برای خدمت رسانی میخواست چرا به دخترش نگفت؟!
خیلی عجیبی
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
به نظرم کارش بد نیست، چون اگر شما رو بگه و دخترش رو دعوت نکنه اونوقت ممکنه فکر کنی زحمت مجلسش رو انداخته گردنت
بعدشم شما تو یه ساختمون هستید به اندازه کافی همدیگه رو میبینید دیگه
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
حساسیت به خرج نده، ایشونم راه دیگه ای به ذهنش نرسیده
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
منم همینو میگم ولی خواهرشوهرم گفته وقتی من اینجا زن و بچه فلانی نباید اینجا باشن انقدر بخیل و حسودهه ...
خب دیگه اگه اینجوریه شما هم اصلا هر چی که آورد قبول نکن اینجور مواقع به بهانه رفتن خرید بیا بیرون به هرحال یکی از مهمونا که دارن میان روضه رو میبینی بهت گفتن چرا نمیای بگو دخترش اینجوری گفته عجب آدمای هستن اون دخترشه شما هم عروسش به خاطر پسرشم شده باید به شما احترام بزار حداقل یکبار اون بره یبارم شما تعجب میکنم همسرتون اعتراضی نمیکنه به مامانش