2777
2789
عنوان

همتون بیایید بنظرتون مقصر کیه

78 بازدید | 14 پست

ما و مادرشوهرم توی ی ساختمونیم بعد مادرشوهرم اول هر ماه روضه میگیره و بخاطر اینکه منو وخواهرشوهرم قهریم دخترشو دعوت میکنه و ب من نمیگه بیا روضه بعد هر پذیرایی داشته باشه برای ما میده منم خیلی عصبی میشم ب شوهرم گفتم شترسواری دولا دولا نمیشه ن میخام چیزی برام بفرسته ن اینجوری ک دعوتم نکنه....اعصابم خرد میشه بدددم میاد از این کارش

خب چکار کنه

اونم بخاطر دخترش مجبوره

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

حق داری ولی خب اونم بی انصافی میکنه

اگه واقعا به فکر جرو بحثتونه میتونه ی ماه در میون تورو دعوت کنه

ولی یچیزی بگم همون خداتو شکر کن دعوتت نمیکنه کمتر میبینیشون😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب.

خب سهمت رو میفرسته دیگه.

توقع داری دخترشو نگه بیا به تو بگه؟ بعد توام بیای بگی منو برای خدمت رسانی میخواست چرا به دخترش نگفت؟!

خیلی عجیبی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

به نظرم کارش بد نیست، چون اگر شما رو بگه و دخترش رو دعوت نکنه اونوقت ممکنه فکر کنی زحمت مجلسش رو انداخته گردنت 

بعدشم شما تو یه ساختمون هستید به اندازه کافی همدیگه رو می‌بینید دیگه 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
عجب.خب سهمت رو میفرسته دیگه.توقع داری دخترشو نگه بیا به تو بگه؟ بعد توام بیای بگی منو برای خدمت رسان ...

خب چرا ب من نگه؟ سهم میخام چکار مگه من لنگ سهم هستم 

هیچوقت از این هخلاق نداشتم و ندارم ک اگه کاری کنم بگم منو برای کار میخاست حالا فکر کردی دخترش بیاد کاری میکنه مادرشوهرم سرحاله خودش همه کاراشو میکنه

حساسیت به خرج نده، ایشونم راه دیگه ای به ذهنش نرسیده 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
خب باشه قهر باشین چه ربطی داره شما ی طرف بشین اون ی طرف چیکار به کار هم دارین اون وقت کسی نمیگه عروس ...

منم همینو میگم 

ولی خواهرشوهرم گفته وقتی من اینجا زن و بچه فلانی نباید اینجا باشن انقدر بخیل و حسوده

هرکی ام بپرسه عروست کوجاست میگه عروسم خونه نیست یا اینجور مجلسهارو دوس نداره در هرصورت ی دروغی میگه ک دختر خودش خراب نشه

منم همینو میگم ولی خواهرشوهرم گفته وقتی من اینجا زن و بچه فلانی نباید اینجا باشن انقدر بخیل و حسودهه ...

خب دیگه اگه اینجوریه شما هم اصلا هر چی که آورد قبول نکن اینجور مواقع به بهانه رفتن خرید بیا بیرون به هرحال یکی از مهمونا که دارن میان روضه رو میبینی بهت گفتن چرا نمیای بگو دخترش اینجوری گفته عجب آدمای هستن اون دخترشه شما هم عروسش به خاطر پسرشم شده باید به شما احترام بزار حداقل یکبار اون بره یبارم شما تعجب میکنم همسرتون اعتراضی نمیکنه به مامانش

خب دیگه اگه اینجوریه شما هم اصلا هر چی که آورد قبول نکن اینجور مواقع به بهانه رفتن خرید بیا بیرون به ...

اتفاقا همسرم خیلی حمایتم میکنه و مادرشم متوجه میشه ولی من احساس میکنم مادرش از دخترش میترسه

منم امروز روضه داشت ب شوهرم زنگ زد بیا پذیرایی رو بگیر گفتم اصلا نرو من نمیخام

اتفاقا همسرم خیلی حمایتم میکنه و مادرشم متوجه میشه ولی من احساس میکنم مادرش از دخترش میترسهمنم امروز ...

خب خداروشکر که همسرتون پشتته اگه فک می‌کنی مادر همسرتون دوست داره که بیایی از ترس دخترشه دیگه باید بیخیالش بشی ازش ایراد نگیری به هرحال اون دخترشه بیشتر اموراتش با دخترش میگذره مجبوره امیدوارم کدورتاتون خیلی زود برطرف بشه اون مادربینتون گیر نکن که شماهم ازش دلگیر بشین