2777
2789

چجوری راضبش کنیم ولش کنه؟

برید تاپیک قبلی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی برادرته شما دخالت نکنین بهتره

بزار هرچی به صلاحشونه اتفاق بیوفته

سلام سلام صدتا سلام هشدار هشدار خانم های عقده ای سایت لطفا ریپلای نزنین که تو مجازی هم منم میتونم به...🤣🤣🤣🤣

طبق قانون خیانت زن مهریه رو از بین نمی بره،،از همون موقع که خطبه عقد خونده میشه مهریه به زن تعلق می گیره بدون در نظر گرفتن این که وفادار بوده یا نه یا هر چیز دیگه ای!!!!

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗

والا با این داداشی که شما توصیف کردی ، هیچ کاری از دستتون برنمیاد . فقط بذارید خودش جور مهریه و این چیزا رو بکشه ، پدر و مادرت کمک مالی نکنن بهش . بعضی وقتا آدما باید خودشون تجربه کنن تا بفهمن ، نمیشه به زور حالیشون کرد 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اگه داداشت نمیخوادش و زن داداشت هم‌میخواد بره با همون باشه حق طلاقم‌که داره بره طلاقشو بگیره داداشتم منتظر بمونه تا زنه خودش کاراشو تموم‌کنه

مهریه هم‌نمیخواد بده

چرا خیانت اینقدر زیاد شد انگار خیلی خیلی عادی داره میشه بنیان خانواده چقدر سست شده،نسل بعد چی بشن من که میترسم از اینده

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷