2777
2789

رفت امد خانوادگی هم داریم به من می گه ابجی 

ولی من اسمش روصدامی زنم ازمنم شش سال کوچکتره حتی مامانمم می شناسه به مامانمم می گه مامان 

من تویه گروه دعوت شدم بعد دوسه روز پسره هم دعوت کردم 

بعد دیدم بایه دختره دوس شده بعدبه هم عشقم وعزیزم 

می گفتن بعد منم دیدم دارن باهم عشقولانه حرف می زنن ازگروه لفت دادم 

قبل اونم که توگروه بودم من ومامانم تویه گروه دیگه داشتیم بایکی دونفر ویس کال صحبت می کردیم بعد اون پسره هم اومد توویس کال بعد چنددقیقه صحبت کردو بعد دیدم یه هویی ول کردو رفت گروه بغلی توویس کالشون که منم تواون گروهم بعددیدم اون کارهم کرد ازگروه لفت داده بودم بعد خودش اومد توپی ویم من روبرد توگروه الان هم این طوری شد

منم یه جورایی بهش حس دارم ولی خودش نمی دونه 

به نظرتون فهمیده یانه

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پسر اگه از یه دختری خوشش بیاد بالاخره یه جوری میاد جلو و سر حرفو وا میکنه و به دختر میفهمونه که ...

البته یه بارهم من پیشنهادداد ولی من قبول نکردم

البته یه بارهم من پیشنهادداد ولی من قبول نکردم

چه پیشنهادی؟

چون اگه بازم بخوان ادامه میدن و بیخیال نمیشن 

مثلا یکی از فامیلا از من خوشش اومد و ابراز علاقه هم کرد و بعد دیگه خواستگاری کرده بودن و به خانواده گفته بودن ولی من قبول نکردم 

چه پیشنهادی؟چون اگه بازم بخوان ادامه میدن و بیخیال نمیشن مثلا یکی از فامیلا از من خوشش اومد و ابراز ...

هیچی گفت بیادوست بشیم منم گفتم نه نمی تونم

هیچی گفت بیادوست بشیم منم گفتم نه نمی تونم

خوب کردی

اگه بخوادت واسه ازدواج میاد جلو بالاخره 

ولی بعید میدونم پسرا با دختر کوچیکتر ازدواج کنن شاید اولش جوگیر بشن و پیشنهاد دوستی بدن ولی پای عمل برسه نمیکنن اینکارو 

خوب کردیاگه بخوادت واسه ازدواج میاد جلو بالاخره ولی بعید میدونم پسرا با دختر کوچیکتر ازدواج کنن شاید ...

ولی من دلم پیشش هست 

خیلی نازوخوشگله 

ولی چون به من می گه ابجی بهش گفتم باتودوس نمی شم

ولی من دلم پیشش هست خیلی نازوخوشگله ولی چون به من می گه ابجی بهش گفتم باتودوس نمی شم

منم تجربه یه کوچکتر از خودم داشتم اولم اون مشتاق اومد جلو و نمیدونست که از من کوچیکتره و بعدش یه عالم جریانات پیش اومد و دیگه جفتمون قید همو زدیم 

الان که فکر میکنم پسره خیلی سم بود واقعا خدا دوستم داشت از سر راهم برداشت

منم تجربه یه کوچکتر از خودم داشتم اولم اون مشتاق اومد جلو و نمیدونست که از من کوچیکتره و بعدش یه عال ...

اتفاقا این سم نیست خیلی پسره خوب وباشخصیته