2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

172 بازدید | 30 پست

همسرتون چقدر پول تو جیبی به خودتون میده ؟  

پولی که برای خودتون باشه ، باهاش برای خودتون خرید کنید

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی هر چی بخام خودش میخره چیزی هم بخام سفارش بدم از گوشی خودش کارت به کارت میکنم

ولی اگه به خودت بده یه حس خوبی میده به ادم

همسر من  ماهی ۳تومن  میده میگه برای خودت هر چی دوستداری بخر ،احساس می‌کنه زیاد میده ، میگه نسبت به همکاران من زیادتر میدم ، منم میگم اگه فک میکنی زیاده کمش کن ، البته با ناراحتی میگم ، من میگم باید ۶تومن بده 

😐 چون مامانش و خواهرش معتقدن نباید پول دست زن بده 🫤

به اونا چه ربطی داره ، باید بعنوان دستمزد و حقوق کار در منزل بهت بده ،جدای از این  تو هم یه وقت پول لازم داری باید چکار کنی

به اونا چه ربطی داره ، باید بعنوان دستمزد و حقوق کار در منزل بهت بده ،جدای از این تو هم یه وقت پول ...

ماهی ۱۵ ب خواهرش میده . ب مامانشم میده ک بااون اصلن مشکلی ندارم . قبلن همسرم همراه پول بهم میداد بدون اینکه بگم هرموقه هم میخاستم بدون چون و چرا میداد ولی از وقتی خواهرش و مامانش گفتن تو این همه زحمت می‌کشی چرا دولت بدی ب زنت دیگه نمی‌ده 😐

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

چرا؟ بنظرم بگیر اگرم دلت نمیاد خرج کنی پس انداز کن

ببین ما یه کارت داریم تو خونه هر ماه که حقوق میگیریم یه مقدار میمونه تو کارت واسه خریدهای خونه و چیزایی که لازم داریم بقیش هم میره تو کارت اضافه چیز پنهونی از من نداره 

ببین ما یه کارت داریم تو خونه هر ماه که حقوق میگیریم یه مقدار میمونه تو کارت واسه خریدهای خونه و چیز ...

پنهونی !!؟ 

خرج خونه وپس انداز و... خودش می‌دونه پول تو جیبی برای خودمون باید بدن ، حالا ممکنه بیرون رفتنی برای خودم خریدی چیزی بکنم ممکنه وقتی هردو بیرون میریم بخرم 

ماهی ۱۵ ب خواهرش میده . ب مامانشم میده ک بااون اصلن مشکلی ندارم . قبلن همسرم همراه پول بهم میداد بدو ...

بنظرم بگو باید به زنت بدی نه خواهرت ،