2777
2789

لطفا اگر اطلاعات دارید کمکم کنید پست بی ربط نزارید ممنونم🙏

قبل و بعد درمان چقدر فرق کردین؟اگر کسی بوده که درمان بشه خواهشا کامنت بزاره چنتا سوال دارم 🥹🥲

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

منظورت بیش فعالیه ؟

اره

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم تا قبل ازدواج بیش فعال بودم دیگه بعد ازدواج اینقدر مشکل داشتم اتومات خوب شدم الان خیلی گوشه گیر ...

عزیز اطلاعات نداری

بیشفعالی مسخره بازی یا شیطون بودن نیست

بیماریه:/

و کسی که داره با این چیزا خوب نمیشه

کلا اشتباه متوجه شدی

عزیز اطلاعات نداریبیشفعالی مسخره بازی یا شیطون بودن نیستبیماریه:/و کسی که داره با این چیزا خوب نمیشه ...

خب من فکر کردم معنی عامیانشو مد نظرته که به آدم خیلی شیطون میگن ببخشید 

خب من فکر کردم معنی عامیانشو مد نظرته که به آدم خیلی شیطون میگن ببخشید

نه عزیزم😂😂بیشفعالی یک بیماری ذهنی واقعا خیلی سخته

اون چیزی که شما میگی پر انرژی بودنه

نداشتم و ندیدم اما راجع بهش زیاد تحقیق کردم 

افراد بیش فعال کلا ساختار و عملکرد مغزشون با افراد عادی فرق می‌کنه و ترشح دوپامینشون پایینه 

به خاطر همینم :

مدام اضطراب دارن 

تمرکز ندارن 

قدرت کنترل استرس ندارن 

حافظه شوندضعیفه 

بی انگیزه ان 

بی‌قرارن 

اهمالکارن 

کمالگران 

صبر کم

عزت نفس و اعتماد به نفسشون پایینه 

روابط اجتماعی شون ضعیفه 

خیال‌پردازن 

بی نظمن و......

اما خب این بیماری مزیت هم زیاد داره 

مثلاً افراد بیش فعال :

در انرژی آن 

اکثرا ضریب هوشی بالایی دارن 

تاب آوری بالایی دارن 

خلاق هستن 

و توی فعالیت های مورد علاقشون تمرکز و حافظه شوند به شدت قویه 

درمانش هم بیشتر به سبک زندگی مربوط میشه مثلاً :

خواب کافی و منظم 

ورزش هوازی 

نوشیدن زیاد آب 

مدیتیشن 

موسیقی درمانی 

رعایت نظم و ترتیب 

ژورنال نویسی 

داشتن برنامه و چک لیست 

ارتباط با طبیعت 

کم کردن میزان استفاده از تکنولوژی 

راهکار های خوبی هستن که روی اغلب افراد جواب میدن 

اما توی موارد حاد علاوه بر این موارد باید به روانپزشک و مراجعه کنی و دارو مصرف کنی که داروهای مثل آدرال ، ریتالین ، و....برات تجویز میکنن.

جالبه بدونی تعداد آدم های که با وجود بیش‌فعالی موفق بودن زیاده مثلاً ادیسون 

نداشتم و ندیدم اما راجع بهش زیاد تحقیق کردم افراد بیش فعال کلا ساختار و عملکرد مغزشون با افراد عادی ...

مرسی عزیزم از اطلاعات قشنگت

تا اخر عمرم باید دارو مصرف کنم؟

مرسی عزیزم از اطلاعات قشنگتتا اخر عمرم باید دارو مصرف کنم؟

ببین عزیزم اگه وضعیتت حاد نباشه نیاز به مصرف دارو نداری و با همون اصلاح سبک زندگی اوکی میشی 

اما اگه وضعیتت خدایی نکرده حاد باشه باید دارو مصرف کنی این که تاکی باید مصرف کنی بستگی به نوع داره مثلاً ریتالین چون اعتیاد آوره به احتمال زیاد تا آخر عمر مجبوری مصرف کنی 

ولی پزشکای طب سنتی میگن مصرف دمنوش گل ساعتی از دارو ها خییلی برای بهبود بیش فعالی موثر تره البته گل ساعتی تو ایران کمه و کمتر عطاری ای پیدا میشه که داشته باشه و باید خییلی دنبالش بگردی اما ارززشو داره چون عوارض داروهای که رونپزشکا تجویز میکنن رو ندارن 

پدر ضمن این بیماری درمان نمیشه و فقط کنترل میشه پس طبیعتا تمام این موارد رو باید تا آخر عمرت رعایت کنی

ببین عزیزم اگه وضعیتت حاد نباشه نیاز به مصرف دارو نداری و با همون اصلاح سبک زندگی اوکی میشی اما اگه ...

ممنون عزیزم لطف کردی دورتبگردم

وای

گل ساعتی تو حیاطمون پر پره😂در اومده ی عالمه