2777
2789
عنوان

پسرم دلش میخواد فقط روی پا بخوابه

290 بازدید | 29 پست

پسرم چهار سال و نیمش هست عادت داشت روی پا بخوابه الان مدتی هست ک باهاش کم کم تمرین کردم خودش یاد گرفته ک بخوابه اما اکثر شبا با اینکه می‌تونه روی زمین بخوابه ازم میخواد ک روی وام بخوابه ب نظر شما از رو عادته یا اینکه خودش میخواد بخوابه اذیت میشه میگم نکنه اونجوری اذیت میشه ک همش میگه منو بزار روی پا بعد یجوری هم میگه ک دلم میسوزه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز خاصی نیست..عادت کرده و احساسآرامش..تو بغلش بخواب دستش بگیر

کنارش می‌خوابم بغلم می‌کنه ولی باز میگه دلم میخواد روی پا بخوابم اگر بگم نمیتونم روی پا بزارم همینجوری منو بغل می‌کنه خوابش می بره اما بیشتر دلش میخواد روی پا باشه

من بعضی وقتا خودش می‌خوابه ..خودش تا بحال خوابیده ؟؟

خیلی کم پیش میاد اگر خیلی خیلی خسته باشه اما در کل اگر هم بخواد روی زمین بخوابه باید بغلم کنه و دستمو بگیره حالا اون اشکال نداره احساس آرامش می‌کنه اما روی پا دیگه اذیت میشم 

ای خداا 😍

نه کم کم عادتش بده خودش یادش میره دیگه اذیت نمیشه 

من پسرمو فقط دو سه بار رو پا خوابوندم کلا عادتش دادم خودش پتوشو بگیره بخوابه 

اما احساس میکنم رو دلم موند که رو پاهام بخوابه 🥲😂

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨