خواهش میکنم دعا کنید عشقم تا ابد بهم وفادار باشه،رابطمون عالی بشه،عشق من تو دلش زیاد بشه 🙂💕
انشاءالله کسایی که برام دعا میکنن بحق این شب های عزیز حاجت روا بشن ...
میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️ الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم. ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
واسه حاجت سختم دعا کن اسمم فاطمه اس اجرت با ضامن اهو
میشه لطفا واسه ی حاجتم سختم دعا کنی خیلی وقته درگیرشم داره مث خوره وجودمو میخوره لطفا خدا رو به حضرت رقیه قسم بدید که حاجتمو بده اسمم فاطمه اس اجرتون با اقا امام حسین
لیلا جان از ته دلت دعا کن رابطمون عالی بشه و از رفتار بدی که امشب باهام داشت پشیمون بشه بیاد آشتی کنه باهام ...🙃
میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️ الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم. ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
منم برات حمد میخونم ب نیت مادر شدنم بخون گلم اسمم سحر
مرسی مهربونم
سحر جان انشاءالله خدای احد و واحد اولاد سالم و صالح نصیبت کنه