2777
2789

نامزدم زندگی مستقل داره خونه و این چیزا مادر نداره دوتا از خداهر هاش مخصوصا خواهر بزرگش تو خیلی چیزا در میاد خیلی حریف هس نامزدمم می‌گه مادر ندارم بزار بریم سر زندگیمون من چیکار کنم نامزدم بیاد سمتم اصلا نمیتونم وقتی یه حرف یا حرکت انجام میده ب نامزدم نگم باید بگم وگرنه آروم نمیشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سیاست داشته باشی نمیری بگی به همسرت

خب چیکار کنم پس تورا خدا راهنمایم کن خب ناراحت میشم وقتی میبینم ب من حرف میزنن بعد با نامزدم گرم میگیرن و میگن و می‌خندن نامزدمم هیچی نمیدونه 

اگر همسرتون حرفای خواهرش براشوون اهمیت نداره شما هم بیخیال بشینتحمل کنین تا برین سر خونه زندگیتون دخ ...

اصلا اهمیت نمیده ولی چیزی هم نمیگه میگه بریم تو خونه خودمون 

به اون نگو خودت از چشمش میندازی کم کم هم میره سمت اونا سعی کن همیشه خوبشون بگی و طدری نشون بدی که باهاشون مشکل نداری اینجوری اگر اونا بد تورو بگن یا پشت سرت راجع بهت با شوهرت حرف بزنن شوهرت میگه زنم طفلی همش هوای اینا رو داره ببین اینا چی میگن بعد میاد سمت تو 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خب چیکار کنم پس تورا خدا راهنمایم کن خب ناراحت میشم وقتی میبینم ب من حرف میزنن بعد با نامزدم گرم میگ ...

سعی کن توام باهاشون خوب باشی.

به ظاهر بهشون محبت کن حتی اگه دلت نمیخواد.

اگر جواب بدتری دادن و چندین بار کارای اشتباهشون و تکرار کردن اون وقت با حالت گلایه و ناراحتی بگو به همسرت که خودت دیدی من چقدر دوسشون دارم و بهشون محبت میکنم ولی اونا با من خوب نیستن و ...

اینجوری همسرت میاد سمتت

حق داری شرایط سختیه عصبانی میشی و باید بگی تا راحت بشی ؛ ولی اشکالش اینه که چون اون خواهر ادامه میده تو هم مدام میگی کم کم نامزدت خسته میشه و نمی‌دونم واکنشش چی میشه اگه خیلی عاقل و بالغ باشه خب میاد سمت تو ولی خب طول می‌کشه ممکن هم هست به خاطر خلا ها ش طرف اونا رو میگیره 

پس بهتره سعی کنی خودت خواهرش رو نادیده بگیری و کم کم کمرنگش کنی 

اوایل زندگی خیلی مشکله به مرور درست میشه سعی کن نشنویش