2777
2789

تو دلم و کمرم 😭😭😭

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

و داره به واژنم و مقعدم فشار میاره _انگار که بخام زایمان کنم

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادردیبوست هست یاپریود

نه دستشویی ندارم پریودم هم ۲۰ ام به بعده

یبوست نداری؟ چیز سنگین بلند نکردی؟  زیاد یجا ننشستی اگه اره مال همینه. برای من زور ب وسیله سنگین زدم. یعنی از درد وحشتناک. زار میزدم. مثل چوب خشک فقط یجا افتادم ب پهلو تا چند ساعت.  فکرش کن از درد شدید نتونی بلندشی ک بری دکتری جایی

یبوست نداری؟ چیز سنگین بلند نکردی؟ زیاد یجا ننشستی اگه اره مال همینه. برای من زور ب وسیله سنگین زدم ...

واقعا انگار یه چیزی میخاد از واژنم بزنه بیرون

دوستم گرفته بود دل درد منم امروز صبح دلپیچه داشتم هیوسین خوردم العانم زیاد خوب نیستم

دی سکلومین خوردم

یبوست نداری؟ چیز سنگین بلند نکردی؟ زیاد یجا ننشستی اگه اره مال همینه. برای من زور ب وسیله سنگین زدم ...

یبوست چرا دارم ولی الان دستشویی ندارم یه درد زیر ناف ام هست که انگار یه چیزی میخاد از واژن ام بزنه بیرون 

مطمنی درد از واژنه. اگه یبوست داری از معقد میزنه. فکر میکنی واژن. اگه ن. حتما عفونت داری. اگه متاه ...

نه بابا مجردم اره واژنم الان انگار یه چیزی توشه میخاد بیاد بیرون. 

یبوست چرا دارم ولی الان دستشویی ندارم یه درد زیر ناف ام هست که انگار یه چیزی میخاد از واژن ام بزنه ب ...

پس بخاطر یبوسته.  حتما برو دکتر دارو بده  باید چند مدت دارو استفاده کنی. اگه پشت گوش بندازی. همین اش و همین کاسه. من با اینکه خاکشیر میخورم اگه ی روز نرم سرویس. چیز سنگین بلند کنم. فشار میاد  ایقد درد میشکم ک خدا میدونه.  تو مثل من نباش اگه میتونی حتما برو دکتر. تا خوب شی تا دیر نشده

نه بابا مجردم اره واژنم الان انگار یه چیزی توشه میخاد بیاد بیرون.

اون درد معقده. فشار میاره تو فکر میکنی واژنه.   اگه عفونت بود. فقط زیر دلت مثل پریودی درد میکنه. تنها راهش اینه مسکن بخور دوتا به پهلو بخواب تکون اصلا نخور کم کم  قطع میشه دردش فردا برو دکتر