2777
2789
عنوان

فرهنگیان

130 بازدید | 19 پست

بچه هاا کسی خبر داره فرهنگیان برای دبیری زیست یا شیمی تا چند هزار قبول می‌کنن؟؟

و اینکه اگه قبول شدم به عنوان دبیر زیست یا شیمی به نظرتون چه برخوردی داشته باشم بهتره؟نحوه تردیسم چطور؟کلاً اگه نصیحتی چیزی دارید بگید خوشحال میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین ظلم نکن در حق بچه ها دانش تو ببر بالا اگه ی عده درس نخون داشتی طبق اونا پیش نرو و راحت طلب نشو ظلم نکن لطفاً مثل دبیر زیست ما روخوانی نکن از رو کتاب ترو جدت خیلی دانشتو ببر بالا فرق نزار بین بچه ها چون ازت متنفر خواهند شد خیلی رو نده بهشون سوار کله ت میشن خیلیم یبس نباش حد وسط 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

سلام راستش نمی‌دونم جواب سوالتون رو پس ببخشید که اینجا پیام میدم ولی میشه بگید الان میگن که فردا انتخاب رشته فرهنگیان شروع میشه باید چیکار کنیم؟ یعنی الان فردا درصد و تراز میبینیم بعد اگر مجاز شده باشیم برای فرهنگیان انتخاب رشته میکنیم؟

ببین ظلم نکن در حق بچه ها دانش تو ببر بالا اگه ی عده درس نخون داشتی طبق اونا پیش نرو و راحت طلب نشو ...

خودمم دوست دارم اگه دبیر شدم بچه هارو توی تدریسم مشارکت بدم مثلا وسط درس ازشون سوالی چیزی بپرسم تا کلاس زنده باشه (متوجه منظورم میشی؟😂😭)