2777
2789

خسته شدم، ۲۲ سالمه و هنوز نتونستم قبول کنم که با پسری وارد رابطه بشم درحالی که تو همین ۳ سالی که دانشگاه درس خوندم حدود ۶۰ نفر پیشنهاد داشتم ولی هیچکدوم رو قبول نکردم با خیال اینکه با کسی وارد رابطه نشم تا یه آدمی مثل خودم خدا بذاره سر راه زندگیم. اما وقتی وضع خراب این جامعه رو میبینم که حتی داغون ترین پسرم حداقل یک بار وارد رابطه شده، دل‌سردم میکنه. با خودم میگم که چی!؟ خودت رو از تجربه این هیجانات داری محروم میکنی که آخر یک پسر لا.شی بیوفته تو زندگیت؟ حداقل این‌چیزا رو تجربه کن که پس‌فردا دلت نسوزه نگی جوونی نکردم.....ولی هرکاری می‌کنم نمیشه انگار تو ذاتم نیست😔

یه مقداری هم کمال‌طلبم‌ و هر کسی به دلم نمیشینه، فقط یک نفر بین اون همه به دلم نشست که اونم رد کردم. از ازدواج سنتی هم متنفرم. همه دوستام میگن حیف این‌همه زیبایی تو نیست که ازش لذت نبری؟ 

واقعا دلم گرفته نمیدونم چیکار کنم....

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ژرز فکرت اشتباهه تو برای زندگی سالم بدون دغدغه پاک‌موندی نه برای پسر مردم

آره اینم هست....اما واقعا دیگه خسته شدم...تا کی اخه

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

احسنت بهت ک پاک زندگی میکنی ببین این لذت های دنیایی تموم میشه اخرش حساب و کتاب میکنن باهامون کسی که پاک زندگی کرده خدا براش درست حسابی تو زندگی ابدیش جبران میکنه زندگی مثل یه سفر میمونه

مفهوم پاکی رو اشتباه فهمیدی.. پاک فرق میکنه با دختر آفتاب مهتاب ندیده. 

اول اینکه نباید هدفت از رابطه خوش گذرونی باشه. باید به قصد ازدواج و رابطه جدی واردش شی. 

دوم اینکه تا وقتی تماسی برقرار نشده یا حرف بدی زده نشه، آدم پاکه‌ اینکه با یکی آشنا شی ببینی مناسب هستید برای هم، پاکی تورو از بین نمیبره

...

اینجوری زندگی رو به خودت سخت کردی کمال طلب بودن اصلا خوب نیس

میدونم...خودمم اذیتم، ولی واقعا وضع پسرام خیلی خوب نیست...شایدم من الکی رو همه اونا عیب میذارم

دوستامو وقتی میبینم که با همه وارد رابطه میشن دلم میگیره میگم کاش منم آنقدر سخت نگیرم

اگه مذهبی هستی منظورم شما نیستی.ولی درحالت عادیمگه قراره فقط سنتی ازدواج کنید؟ اون آشنایی نمی‌تونه ب ...

نه اصلا شخصیت مذهبی ندارم ولی چهارچوب دارم

اخه حتی اجازه نمیدم به مرحله آشنایی برسه رو همشون یه ایراد میذارم😔

از سنتی متنفری شوهر از آسمون بیاد؟ خودتو از لذت محروم نکردی خودتو از روان پریشی محروم کردی هر کی با ...

خب دیگه چیکار کنم.....واقعا خودمم خسته شدم

مفهوم پاکی رو اشتباه فهمیدی.. پاک فرق میکنه با دختر آفتاب مهتاب ندیده. اول اینکه نباید هدفت از رابطه ...

از این نظر میگم پاک که پسرای این دوره زمونه بدون لمس با دختری دوست نمیشن...تو تهران که ۹۹ درصدشون همینن. حتی خودشونم اول دوستی میگن رابطه بدون لمس نمی‌خوان.منم نمیتونم😔