2777
2789
عنوان

خانووووماااا کمک

85 بازدید | 12 پست

چیکار کنم با چه روشی دارویی چیزی خونریزی مو بند بیارم خونریزی به خاطر کیست دارم قراره بریم یه زیارتی منم دوس دارم برم انشالله اگه قسمت بشه 

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  

سِویق عدس بخور عزیزم. برای خونریزیهای طولانی یا بعد سقط خیلی جواب میده منم بعد سقطم یکماه لکه بینی داشتم. خوردم سه روزه بند اومد.

عدس خام رو‌بشور بزار ابش خشک بشه . تو‌ماهیتابه تفت بده ولی نسوزه.بعد اسیاب کن .

یه قاشق رو بریز تو‌یه لیوان اب هویج بخور.

روزی سه مرتبه بخور.

مطمعن باش روز سوم قط میشه.

اگه نتیجه دیدی دعام کن.

تو‌روایات هم اومده.من خودم جواب گرفتم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سِویق عدس بخور عزیزم. برای خونریزیهای طولانی یا بعد سقط خیلی جواب میده منم بعد سقطم یکماه لکه بینی د ...

خیلی ممنونم

نشاسته هم خونریزی رو بند میاره. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
ان شاالله که با این روشی که دوستمون گفت بند میاد ولی عزیزم اگه خونریزی حیض و نفاس نیست زیارت باهاش م ...

بخاطر کیستمه یه هفته پریود بودم رفتم حمومو و اینارفتم که برای نماز وضو بگیرم که دیدم باز خونریزی شروع شدش اخه قرصای ضد بارداری داغونم کرده بود و منم خواستم قط کنم اینجوری شد الان نزدیک یه ماهه خونریزی دارم امروزم قراره خبرشو بهم بدن برم مشهد البته معلوم نیس ولی وقتمم خیلی کمه😞

نشاسته هم خونریزی رو بند میاره. 

از دیشب هر چی بگی خورم اما بعد هر ۱،۲ساعت لک میبینم مث ادمم که نیست مسخرشو دراورده 😡

نشاسته رو توی اب حل میکنی یه مقدار شکر میریزی داخلش میزاری روی گاز باشعله کم هم میزنی خودشو که گرفت آمادست میخوری 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
نشاسته رو توی اب حل میکنی یه مقدار شکر میریزی داخلش میزاری روی گاز باشعله کم هم میزنی خودشو که گرفت ...

چقد طول میکشه بند بیاد؟

چقد طول میکشه بند بیاد؟

برایه من که سریعه . ولی این خونی که میگی لکه بینیه میشه باهاش رفت زیارت . 

برایه من که سریعه . ولی این خونی که میگی لکه بینیه میشه باهاش رفت زیارت . 

پس دعا کنید بتونم برم جور شه اماده شدم الان قراره بهم زنگ بزنن بگن جا نیست تو هتل!!!