2777
2789

طبعش گرمه من اصلا اینجوری نیستم حس میکنم داریم به مشکل میخوریم همش فک میکنم نکنه یه روزی خیانت کنه سر این موضوع بهم. گزارش هم نزنین خواهشا اگه نخواستین چیزی بگین فقط تاپیکو ترک کنین نمیدونم چیکار کنم. با یکی از دوستای صمیمیم حرف زدم میگفت که جدا شو ازش اگه حس خوبی نداری. واقعا سر همچین موضوعی باید طلاق بگیرم؟؟

شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️💜✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موضوع مهمیه 

ببین واقعا میتونی مدیریتش کنی یا نه 

چون بدون شک مشکل ساز میشه 

موفق باشی بانو

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

چرا با دوستت درمورد این موضوع شخصی مشورت میکنی

کسیو نداشتم بهش بگم با کی حرف بزنم سربسته گفتم 

شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️💜✨
آره جدا شو پسر مردم افسرده می‌کنی تو زنشی پس مریض ازدواج کرده یا پولش زیاد بوده

من قبلش یکی دیگه رو دوس داشتم فک میکردم درست میشه کم کم همه چی. مگه تقصیر منه جوری میگی انگار این پسر مردم تو خونه مونده بوده فقط منتظر من. این چه طرز حرف زدنه اخه مگه دست خودمه این موضوع . خودم بدتر از همه فکرم مشغوله

طبعت از سردی هم گذشته یعنی چی خوشت نمیاد ببخشید دیگه از شوهر حلال تر کیه؟!به مشکل میخورید ی فکر کن

چه فکری اخه. با مشاور حرف زده بودم قبلا گفت احتمالا بخاطر این بوده که یکی دیگه رو دوس داشتی ما 3 ماهه عقد کردیم فک میکردم درست میشه