2777
2789

به خدا حالم از این جمله برای اینده خودت میگم بهم میخوره. کنکوری ام هزارتا فشار سر کنکور ایندم رومه که هیچ. مشکلات خانوادگی و چالش ها ک هیچ. مامانم هی چپ می‌ره راست میاد میگه خاک بر سرت درس نمیخونی هیچی نمیشی میری دانشگاه ازاد بغل بهشت زهرا رشته کتابداری بدبخت میشی یا مثلا از امتحان ها که برمیگردم نهایی ها سخته بهش میگم خراب کردم شروع می‌کنه دری وری گفتن. منو با بچه یه بلاگره که پزشکی میخونه مقایسه می‌کنه با بچه های دوستاش مقایسه می‌کنه همین الان دوباره اومد کلی دری وری گفت رفت. از درددلا و‌ مشکلاتی که دارم علیهم استفاده میکنه سرکوفت میزنه. خیلی خسته ام خیلی با این کاراش بدتر درس نمیتونم بخونم😭 اوج محبتشم اینه بدبخت واسه ایندت میگم وگرنه چی به من میماسه

خب تقصیر خودته واسه چی میگی امتحانو خراب کردم 

معلومه غر میزنه انتظار داری به افرین؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

خب تقصیر خودته واسه چی میگی امتحانو خراب کردم معلومه غر میزنه انتظار داری به افرین؟

خوب خودش اینستا داره صبح تا شب پست های مربوط به امتحان نهایی رو دنبال میکنه که میگن چقدر سخت بود میانیگن نمرات هشت شده و فلان. من دروغ بگم خوب دادم موقع اعلام نتایج بدتر میزنه تو سرم که

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب خودش اینستا داره صبح تا شب پست های مربوط به امتحان نهایی رو دنبال میکنه که میگن چقدر سخت بود میا ...

بگو متوسط بود اوکی بود یا بگو نمیدونم چطور دادم بگو نست ب امتحانای قبل بهتر نوشتم و...

هرچیزی بگو جز اینکه خراب کردم 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..