2777
2789

ببخشید معذرت میخوام من موقع رابطه با نامزدم اصلا حس خوبی ندارم چیکار کنم اصلا حسی ندارم بهش چیکار کنم؟ چندین بار بهم گفته این موضوعو ولی اصلا نتونستم درستش کنم

شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️💜✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما دوسش نداری

نمیدونم ازدواجمون سنتی بود اصن نمیفهمم چمه

شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️💜✨
عین من😏

نمیگه بهت چرا اینجوری؟ از من خیلی حساس شده سر این موضوع😑

مگ میشه دوسش نداری؟ بعد ها بدترم میشه ساده نگذر

چیکار کنم بخدا اصن حالم بد میشه من قبلا رل داشتم مجازی بود  فقط درحد چت . فک میکردم شاید بخاطر اینا باشه که خوشم نمیاد ازش ولی خب مگه من فقط قبل از ازدواجم اینجور ارتباطایی داشتم

الان میریزن سرت😂از چه نظر حس خوبی نداری؟نامزدتو واقعا دوست داری؟

کلا خوشم نمیاد دست بزنه بهم نمیدونم چرا

دوست داشتن زوری نیست بنظرم اگه پیشش که هستی دلت ضعف نمیره براش و حس خوبی بهت نمیده جدا شو

اخه از بقیه نظر خوبه یکم خسیس هست ولی میگم حیفه بخاطر این موضوع بخوام جدا بشم 🙁

نمیگه بهت چرا اینجوری؟ از من خیلی حساس شده سر این موضوع😑

نه اعتراض نمیکنه

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂