2777
2789

واقعا چرا؟ عصرشوهرم با دوستاش رفته بودن بیرون منم کلینیک بودم  زنگ‌زدم بهش  بعد اصن سر و ته مکالممون یه دیقه هم نشد فقط‌آخرش شوهرم گفت  دوست دارم مراقب خودت باش و قط‌کردیم اصن‌ این مکالمه نشونه ی زن ذلیلیه خدایی؟ گف گوشیو ک‌قط کردم  همه گفتن عهههه زن ذلیل بابا نکشیمون جنتلمن😐 گف‌تا وقتی ک‌برگشتم چن دیقه یبار کف‌ میزدن لپمو میکشیدن زن ذلیل کی‌بودی‌تو 😐 یعنی واقعا تو جامعه ی ما‌‌چطور خانواده ها از‌بچگی‌ پسراشونو بااین عقیده بزرگ‌میکنن ک محبت و احترام ب همسر نشونه‌ی‌ زن ذلیلیه؟‌ واقعا مادرا  اگه  پسر دارید از الان طوری بزرگش نکنید ک‌‌ محبت کردنو و احترام گزاشتنو زن ذلیلی‌بدونه یا‌‌فک کنه زن ستیزی‌نشونه ی برتریه👌راستش همچین تفکراتی واسه قرن ها سال پیش بود الان دیگه ادامه دادنشون ادامه ی راه کساییه ک تو همون چندصد سال پیش گیر کردن..واقعا نمیفهمم حتی یه عده خانواده هارو دیدم حودشون ب پسراشون میگن فلان کارو نکن فلان چیزو نگو ک زن ذلیل نگن بت یا زنت سواستفاده نکنه😐انقد از این طرزفکر بدم میاد ک حد نداره

نه اینطوری نیست و زن ذلیلی نمیدونیم اماموردای دیگه داریم مثلا مردا هنوز تو ظرف شستن کمک نمیکنن فقط س ...

اره ظرف‌ شستنو مردا بشورن مثلا عار میدونن میگن عه فلانی مرده ظرفارو شست چ‌بدبخته اسیر‌شده😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین که الان گفتی مادرا بچه‌تونو فلان جور تربیت کنید یا نکنید خودش زن‌ستیزیه،دوست عزیز اسما تربیت بیشتر با مادرهاست در صورتی که در واقعیت پسر کاملا از رفتار پدر الگو میگیره،و اخرش اگر پدر اوکی باشه پسر اوکیه و اگر پدر بد باشه در ۹۰ درصد مواقع پسرهم همونه

بد بودن پسرهارو گردن مادراشون میذارید

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
نهکلا رفیقا شوخی دارن باهم حس میکنم فقط خواستن سر به سرش بزارن و یکم بخندن

اخه اینطوری طرفو تو رودربایستی میزارن ک بار بعد دیگ کنارشون جرعت نداشته باشی اینطوری حرف‌بزنی ک با شوخیم بت طعنه نزنن😅

همین که الان گفتی مادرا بچه‌تونو فلان جور تربیت کنید یا نکنید خودش زن‌ستیزیه،دوست عزیز اسما تربیت بی ...

آخه درست هم میگن 

این حرف پزشک زنان هست که وقتی میفهمن بچشون پسر شیرینی میارن حالا چرا؟

گفت وقتی می‌پرسیدم ازشون خیلیاشون میگفتن تا پسر باشه از ما دفاع کنه پسر حامی مادر و از این قبیل حرف ها 

به نظر من مادرهاشونم بد بارشون میارن وقتی از اول یجور دیگه نگاه میکنن خب مشخصه همین میشه

درحال ساخت ....:)

همین که الان گفتی مادرا بچه‌تونو فلان جور تربیت کنید یا نکنید خودش زن‌ستیزیه،دوست عزیز اسما تربیت بی ...

تربیت ب عهده ی خانوادس چ پدر چ مادر جفتشون نباید کوتاهی کنن مادرام نباید طوری بچه رو بار بیارن بعدا یه محبت و ظرف‌ شستنو و کار کردنو عار بدونن بد بدونن

آخه درست هم میگن این حرف پزشک زنان هست که وقتی میفهمن بچشون پسر شیرینی میارن حالا چرا؟گفت وقتی می‌پر ...

دقیقا 

من نمیگم پدر تاثیر نداره اتفاقا جفتشون تاثیر دارن اما این مادره ک از‌بچگی همراه پسره و کنارشه باید بیشتر رو تربیت وقت بزاره

آخه درست هم میگن این حرف پزشک زنان هست که وقتی میفهمن بچشون پسر شیرینی میارن حالا چرا؟گفت وقتی می‌پر ...

و دلیلش؟دلیل این که پسرمیخوان که حامیشون باشه؟در مقابل کی و چی؟که بعد خبر این که پسر بارداره رو به کی بده و تاییدشو بگیره؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
العا زن زلیلی چه ربطی به زن ستیزی داره؟ اتفاقا قران وحضرت محمد مال ۱۴۰۰ سال پیش هست ولی انقدر زیاد ت ...

زن ذلیلی رو بد میدونن چرا چونکه از‌بچگی‌ یاد گرفتن و بهشون خورانده شده ک نباید ب زن رو بدن ک طرف سوارشون نشه پس عزیزم‌ب هم ربط‌دارن اگ فکر کنی