2777
2789

اینجور تاپیکارو که میخونم یاد میگیرم تو آینده چیکار کنم که دختر یا پسرم سر چیز چرتی به اسم کنکور اینجور آرزوی مرگ نکنن

بعد جاری من برا اینکه دخترش بدون کنکور رفت دانشگاه آزاد مهندسی عمران

یه جشنی گرفت براش در حد عروسی

من سال 87 یه رشته تاپ ولی علوم پایه قبول شدم هیچکس براش مهم نبود😂

ول کن

زندگی رو راحت بگیر

دنیا که به آخر نرسیده

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور تاپیکارو که میخونم یاد میگیرم تو آینده چیکار کنم که دختر یا پسرم سر چیز چرتی به اسم کنکور این ...

برای من به اخر رسیده واقعا نمیدونم قراره چی بشه وقتی خانوادم بفهمن😭😭😭تنها راهی بود که میتونستم خودمو بالا بکشم💔خیلیا چشمشون رو منه 

وای بیشتر از خانوادم از فامیل میترسم که هی فضولی‌کنن خانوادم‌عصبی تر شن ...

برای من به اخر رسیده واقعا نمیدونم قراره چی بشه وقتی خانوادم بفهمن😭😭😭تنها راهی بود که میتونستم خو ...

محل نده

خیلی راحت بگو امسال آمادگیو نداشتم

پرقدرت تر و پرانرژی تر بشین برا سال بعد بخون

محل ندهخیلی راحت بگو امسال آمادگیو نداشتمپرقدرت تر و پرانرژی تر بشین برا سال بعد بخون

میترسم بدتر گند بزنم😭💔 میدونی این رشته ای نبود که بهش علاقه داشته باشم کلا هدفی ندارم نمیدونم چیکار کنم خیلی سردرگمم ولی شجاعتشو ندارم اینارو به خانوادم‌بگم

میترسم بدتر گند بزنم😭💔 میدونی این رشته ای نبود که بهش علاقه داشته باشم کلا هدفی ندارم نمیدونم چیکا ...

خونواده هیچ دردی ازت نمیتونن دوا کنن

اول برو پیش مشاور ارانش ذهنی برات از هرچیزی واجبتره