2777
2789

چه بدبختیم من

حقوق بگیرم کار داشته باشم دختر خوبیم

اما بگم سرکار اذیتم کردن یا نتونستم کار پیدا کنم میشم بی غیرت بی رگ 

دلم عمیقا سوخت برای خودم

دیگه دختر با مادرش هم نتونه حرف بزنه بره بمیره...  

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل توعم هر روز میگه گوشی دستته شوهر پیدا نکردی هنوز؟دوروز پشت هم خونه بمونم میگه برو کار پیدا ک ...

منم حتی تحت هر فشاری شده کار کردم کارم باعث شده به روانپزشک برسه داروها همرو روم امتحان کردن دوز پایین ذره ای اثر نذاشته دوز بالا دادن باز....

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

چرا انقدر مادرا بد شدن خدایی دوس ندارم هیچوقت واسه پسرم مادر بدی باشم کاش بتونم...

کاش نباشی من دوسش دارم مادرمه ولی تو چشم مامان بابام کارنکنم حس بی عرضه میدن

یه درد و دل نمیتونم بکنم...