2777
2789
عنوان

کیا طلاق عاطفی گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=383645866]ماکه حتی رابطه جنسی هم نداریم صرفا منو ب چشم خدمتکار خونه وبچه هاش میبینه ...منم بعنوان یه دوست یا ب ...[/QUOTEچند وقته اینجورین عزیزم؟ ماهم هیچ رابطه عاطفی و جنسی نداریم خیلی ساله

😔گاهی میگم از چه نظر کم دارم که هیچکی دوسم نداره؟چرا محبت نمیبینم مگه رباتم؟!خلاصه که از افسردگی وا ...

بجون دوتا بچه هام من دیگه بریدم چندبار اقا خواب بود منم سفارش مشتری رو باید براش میبردم زنگ زدم شوهرخواهرم گفتم بی زحمت منو میرسونی گفت باشه بعد از اینکه منو رسوند و موقع برگشت دستمو گرفت گفت خیلی دوست دارم وااااای خدا برای هیچکسی نیاره قلبم از دهنم دراومد تا در خونه انگار یکسال گذشت برام بعد چند روز پیش پیام داد تو جیگر منی .اخ چقدر بدبختم 

😔گاهی میگم از چه نظر کم دارم که هیچکی دوسم نداره؟چرا محبت نمیبینم مگه رباتم؟!خلاصه که از افسردگی وا ...

من هم با خود میگم یعنی هیچ جذابیتی برای این مرد ندارم چرا هیچ توجهی نداره .. من هم افسردگی گرفتم پر دلم غصه ست 😔

بجون دوتا بچه هام من دیگه بریدم چندبار اقا خواب بود منم سفارش مشتری رو باید براش میبردم زنگ زدم شوهر ...

گولشون نخوری بگو لاشی من به خواهرم خیانت نمیکنم دیگه ام از اون کمک نخواه

بیاین باهم مهربون باشیم
من هم با خود میگم یعنی هیچ جذابیتی برای این مرد ندارم چرا هیچ توجهی نداره .. من هم افسردگی گرفتم پر ...

منم میگم گوشت دست خره ...خرکه گوشت نمیخوره!

از بقیه کم ندارم اما افسرده شدم حتی تو خونه لباس خوب نمیپوشم چون بهترین هارو هم ک بپوشم نگام نمیکنه ...دلشو زدم😔

بیاین باهم مهربون باشیم