2777
2789
عنوان

زن مطلقه با 4 تا بچه میخواد با برادر شوهرم ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 38 پست

بیچاره پدر مادرشوهرت الان چ حالی دارن.طرف مطلقه هم باشه هیچ مشکلی نیست اما اینکه ۶ ساله بزرگتره اینکه ۴ تا بچه داره و......برادرشوهرت پشیمون میشه ولی فقط اون خانمه که عقل نداره 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره پدر مادرشوهرت الان چ حالی دارن.طرف مطلقه هم باشه هیچ مشکلی نیست اما اینکه ۶ ساله بزرگتره اینک ...

دقیقا منم فقط به پدرشوهر مادرشوهرش فکر کردم 

اینهمه زحمت بکش بچه بزرگ کن لگد بزنه تو همه تلاشات

والا دیشب برادر شوهرم آوردش خونه پدرش من اونجا بودم باهاش حرف زدم... گفت ک من ۱۵ سال متاهل بودم و جد ...

جدایی بعد از پونزده سال اصلا شوخی نیستا چطور تونسته تو پتج ماه پونزده سال رو فراموش کنه بعد تکلیف اون چهار تا چیه این خانوم که مشکل داشته دیگه چرا چهارتا آورده ! فک کنم برادرشوهرت شیرین عقله

وای امام دخترهای مجرد پاک خوشگل موندن همش متاهلها تو رابطه هستن یا مطلقه ها پسر مجرد میقاپن..آخه ۴ ت ...

دقیقا برای منم همین سوال شد معمولا بعد بارداری و زایمان و شیردهی خب بدن تغییر نمیکنه یه مقدار شل میشه دیگه اون طراوت دختر بیست ساله رو که نداره یعنی واقعا برای برادرشوهرش مهم نیست؟!