2777
2789

بنده 2 بار خواستگاری رفتم، 7 بار بیرون رفتیم. درکل 5 هفته گذشته. ایشون از لحاظ اخلاقی، اعتقادی و ... فوق العاده هستند. شاید 2-3 تا مساله ی دیگه هست که باید بپرسم که به 100% نزدیک بشیم.
بنده از وقتی که خواستگاری رفتم، با افراد زیاد مشورت کردم. اوونا هم لطف داشتند و اطلاعات خودشون رو انتقال دادند.
بین صحبت های افرادی که مشورت می دادند، یک مبحث زیاد تکرار می شد. نظر خودم رو هم پایین می نویسم. از نظر شما، یک دختر خانم چه حسی بهش دست میده:

به بنده می گفتند که الان که مطمئن شدی، باید دلش رو تکون بدی یه نفر دیگه میگفت بایستی به خودت وابسته اش کنی. یکی می گفت که دسته گل 8 میلیونی برای خانم خریده بود. یکی می گفت که خانمش رو هتل های آنچنانی برای شام دعوت می کرد و از این دست کار ها.
بعدش هم که پرسیدم، می گفتند که این کارا فقط برای دوران نامزدی بود و بعدش دیگه از این کارا برای خانمشون نکردند.
به نظر بنده، این کار ها با رو راست بودن در تضاد هست. یه جور حیله گری هست. دوست ندارم از این کارا انجام بدم. من دوست دارم با توجه به درآمدم و کار هایی که دوست دارم تا آخر عمر انجام بدم، قدم بر دارم. مثلا اگر قرار هست دسته گل 500 تومنی بگیرم، چون می دونم همیشه می تونم این کار رو بکنم ولی دسته گل 8 میلیون تومنی رو فقط همین یکبار می تونم بخرم. والا تا الان با صداقت جلو رفتم.
حالا اوونا اصرار می کردند که خود خانم ها از چنین رفتاری (کار های عجیب و غریب) استقبال می کنند.
نظر خانم ها در این مورد چی هست. حرف این افراد درست هست؟ پیشنهاد یا نصیحت شما در این مورد چی هست؟

حرف شما کاملا درسته و به همین صورت پیش برید 

چون اگر بعدا انحام ندید حس بی ارزشی میده 

خوشبخت بشید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کار شما که با صداقته درست تره و مطمن باشید به دل دخترخانوم هم بیشتر میشینه به خصوص اگر همیشگی باشه

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طرز فکر خودت درسته اونا گول زدن زنه رو ـاما تو میخوای با صداقت بری جلو.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دسته گل ۸ میلیونی اصلا منطقی نیست اونم وقتی وسع شما همخونی نداره 

همون فکری که خودت میکنی درسته در زندگی مشترکم گمتر به مشکل میخورین

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

به عنوان یه دختر توی دوران نامزدی و آشنایی و دوستی بله توقع دارم 

ولی بعدش تو زندگی قطعا تمرکز خودمم میره روی پیشرفت زندگیمون 

ولی خب اینکارا تو نامزدی و آشنایی انجام نشه کی بشه ؟

She is working on a bio…

همیشه کارای عجیب غریب تو دوران نامزدیه بخاطر همین هیچ وقت تکرار نمیشه اما خاطره هاش خیلی خیلی دلگرم کنندس 

همیشه رو دلم حسرت این کارای نامزدی موند..

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

والا کارهای اونا بیشتر شبیه دام پهن کردنه من نمیپسندم،

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

بنظرمن بستگی به طرف مقابلتان و درک ایشون هم داره اطرافیانتون درست میگن معمولا خانم های ظاهر بین بیشتر اینجور مسائل رو می‌پسندند من دوست دارم همسرم آهسته پیوسته پیش بره

ببینید دسته گل ۸ تومنی هم خوبه، رستوران انچنانی هم خوبه

ولی برای نامزدی نه

ازدواج کنید و برای تولد و سالگرد ازدواج و .. اینکارارو بکنید

حالا سالی یکبار دسته گل گرون بگیرید، سالی دوبار رستوران مجلل برید ولی این کار که توی دوران نامزدی فقط توجه بیش از حد باشه و دوره‌ی ازدواج یا به صفر برسه یا خیلیی کم بشه اسمش میشه لاو بامبینگ

خب آره چه اشکالی داره اوایل بیشتر مایه بزاری حالا بعدا قرار نیست هر بار دسته گل ۸ میلیونی ببری یه با ...

اگر بیشتر باشه و بعد کمتر 

نبودش میشه حس بد 

میتونه در حد توانشون اما همیشگی باشه 

این عالیه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...