2777
2789

برید یجا حیوون خونگی داشته باشن بعد بچتون حیوونو اذیت کنه. صاحب خونه چطور بهتون بگه ناراحت نمیشید که داره بهتون تذکر میده.

این نیز بگذرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو عزیزم حیون داره اذیت میشه 

ببرش اتاق درو قفل کن 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

جلوتر از صاحبخونه خودم تولمو ضبط و نگهداری میکنم 

صاحبخونه میتونه بگه داری بچمو اذیت میکنی بعد پاشه پتشو بغل کنه 

یا بگه اگه اذیتش کنی چنگ میندازه ها 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
حیوون زبون بسته رو ننداز زیر دست هر بچه ی لوس و بی ادبیوقتی آوردیش مسئولشی و باید حمایتش کنی دلت به ...

معلومه که این کارو نمیکنم اصلا نمیذارم اذیتشون کنن 

ولی اصلا به حرف من گوش نمیدن زهرمار من میکنن مهمونی رو 

این نیز بگذرد...

بگو عزیزم حیون داره اذیت میشه ببرش اتاق درو قفل کن

قفل در اتاق خرابه بعد اصلا زبون نفهمن هب میان گیررر سه پیچ بیا درو باز کن ببینیمشون تصمیم دارم اصلا جلوشون رو نگیرم گربه هام خودشون کتکشون بزنن حالشون بیاد سرجاش

این نیز بگذرد...

قشنگ میرم با بچه با زبون خوش حرف میزنم بهش توضیح میدم و بهش میفهمونم که کارش اشتباهه

نمیفهمه زبون نفهمه هی توضیح فلانی بغلش نکن تذیت میشه باز چشم منو دور میبینه بغلش میکنه اینام اصلا بغل دوست ندارن 

این نیز بگذرد...

۶ تا ۱۲ ساله دیگه فرق خوب و بد رو میفهمه 

به بچه با زبون خوش بگو چنگت میزنه اذیت میشی بعدم حیوون رو از جلو چشمش ببر بزار تو اتاق مامانشم نباید ناراحت بشه

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

ربطی به سن نداره حیوون آزاری خیلی بده 

چه بچه یساله باشه چه پیرمرد صدساله 

من واقعا ناراحت میشم تذکر میدم 

اگر باز اذیت کرد حیوون و دور میکنم 

البته من ندارم ولی خب حیوون ها رو دوس دارم

کاربری قطع دسترسی~