2777
2789
عنوان

مامانای پسردار وضعیتتون چطوره🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 61 پست
من دیدم اطرافیان پسر بچه ها تازه کلاس اول دوم شیطون ترم میشن

نگم براتون توپ و ماشین و موتور . دهنمون سرویس شده از دستشون.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم ۹ سالشه دیگه کارش به جایی رسیده که میخواد با ماشین رانندگی کنه و لوازم برقی رو تعمیر(خراب) کنه

یا خدا😢من هی میگم 3سال ب بعد راحت میشم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که‌تو دانی🎭

جون اررررره می‌فهمههههه :/فرقش اینه ک زیر دوسال نمی‌فهمه ولی بعدش می‌فهمه و بازم انجام میده

😰😰خب راهکار چیه اعصابت خورد نمیشه؟

نگم براتون توپ و ماشین و موتور . دهنمون سرویس شده از دستشون.

آره بعد لج میکنن بدتر هم میشن کلا پسر بزرگ کردن سخته برسن سن بلوغ هم توجه و مراقبت زیاد میخوان که مبادا وارد راه بدی نشن 

الان۱۱سالشه چکارمیکنه؟

کارای خطرناک میره تو کوچه من دوس ندارم بره چون بچه های کوچمون خوب نیستن..هرچی داره باید تا ۱ساعت نکشیده با اچار بیفته بجونش خرابش کنه تا خیالش راحت بشه تو خونمون بند نمیشه هرکاری میخوام بکنم باید بیاد دخالت کنه تو اشپزی تو کارای دیگه😏

خداییش ما دختردارا مثل شما طفلیا اذیت نمیشیم.البته که دختراهم کم خرابکاری نمیکنن ولی باز اوضاع شما ...

نمیدونم چ حکمتیه دخترا یه‌زره آروم ترن .من ک توبه کردم از بچه‌دوم  دیگ غلط کنم

کارای خطرناک میره تو کوچه من دوس ندارم بره چون بچه های کوچمون خوب نیستن..هرچی داره باید تا ۱ساعت نکش ...

ای بابا بچه منم الان همینه فقط اینکه تو‌کوچه نمیره چون بلد نیس فعلا. ولی از کابینت بالا میاد روش میشینه ب اشپزیم نکا میکنه و چیز پرت میکنه توش☹️

آره بعد لج میکنن بدتر هم میشن کلا پسر بزرگ کردن سخته برسن سن بلوغ هم توجه و مراقبت زیاد میخوان که مب ...

دهنم سرویسه پس