2777
2789
عنوان

کمکم کنید دارم دیوانه میشم😭

147 بازدید | 11 پست

آدمی رو دوستش دارم که از لحاظ قیافه خیلی پایین تیره تحصیلاتش دیپلم ، شغل درست حسابی هم نداره وضعیت مالی هم هیچی  سه سال و نیم باهاش بودم ،  با خواست خودم جدا شدیم خیلی التماسم کرد خیلی واقعا عاشق هم بودیم! 

پنج ماهی هست جدا شدیم بعدش با یه اقایی اشنا شدم خساستشو بهونه کردم ازش جدا شدم درجا چون دوسش نداشتم  و همش داشتم از رابطه قبلیم میگفتم 

اونم وارد رابطه شد البته الان تنهاست فکر میکنم 

خیلی عاشقم بود منم خیلی عاشقش بودم  قرار نامزدی گذاشته بودیم،

شنیدم بعد جدایی چیزی مصرف میکنه ولی مطمعن نیستم 

هیچ طوره نمیتونم فراموش کنم اصلا پلاک گردنبندی که برام گرفته بودم گذاشتم پشت قاب گوشیم اصلا نمیتونم دورش کنم خوابشو میبینم کل روز یا درحال گریه کردنم..

توی خواب میرم بغلش گریه میکنم میگم دلم تنگ شده برات ، هر ماشینی مثل ماشینشون میبینم نگاه میکنم شاید ببینمش خودش باشه. دلیل جداییم هم این بود یه مقداری محدوده میکرد و از همه حرف میخوردم  بلا استثنا میگفتن خاک تو سرت با انتخوابت ، اصلا از فکرش نمیتونم بیام بیرون دارم روانی میشم پیشه تراپیست هم رفتم چیکار کنم دیگه؟

به اين فكر كن كه اگه باهاش ميموندي دو سال ديگه بايد ويلون و سيلون كوچه ها ميشدي براي اجازه خونه و .... اين دوره زمونم كسي كه تحصيلات نداره درامد انچنانيم نداره به زور ميتونستين خورد و خوراكتون و جور كنين

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به بدیاش و نقاط ضعفش فکر کن بعد یه مدت فراموش میکنی

هرکاری میکنم اصلا نمیبینم کورم انگار 

این پسر دومی چون دوسش نداشتم ی حرکت ریزی میزد از چشمم زود میوفتاد 

این اصلا هرکاری میکنم دیدم عوض نمیشه، احساس میکنم پوچ شدم از بس گریه کردم

به اين فكر كن كه اگه باهاش ميموندي دو سال ديگه بايد ويلون و سيلون كوچه ها ميشدي براي اجازه خونه و .. ...

متوجهم ابنو کاملا ولی باورت میشه نمیتونم کاری کنم با خودم؟ انگار مغزم فقط خاطراتمونو میبینه افسرده سدم واقعا 

خودم چیکار کنم برای اینکه این احساسم کنترل بشه وسوسه نشم بک بزنم

منم همین مشکل و دارم خودم میخوامشالبته اون برای ازدواج هیچوقت کشی میکنه ولی چون خیلی ازم پایین تر ال ...

اون از همه لحاظ خبلی پایین تره و خیلی حرف خوردم خیلی همه پشتم حرف میزدن 

دیگه تحملم تموم شده بود ولی الان خودم دارم داغون میشم

اون از همه لحاظ خبلی پایین تره و خیلی حرف خوردم خیلی همه پشتم حرف میزدن دیگه تحملم تموم شده بود ولی ...

منم دارم داغون میشم عاشق و وابسته شم بدجور اما اونقدر ضایع س قیافه ش که خاتواده ام میزنن تو سرم یعنی هر کی ما رو میبینه 

متوجهم ابنو کاملا ولی باورت میشه نمیتونم کاری کنم با خودم؟ انگار مغزم فقط خاطراتمونو میبینه افسرده س ...

كلا مدل نغز همينه وقتي از پيش يكي ميري خوبياشو مدام ياداوري ميكنه درصورتي كه واقعا اينطور نبوده سعي كن خودتو نشغول كاراي مختلف كني اگه ميتوني برو سركار يا يه حرفه اي يا باشگاه وقتت كه پر باشه كمتر يادش ميوقتي

منم دارم داغون میشم عاشق و وابسته شم بدجور اما اونقدر ضایع س قیافه ش که خاتواده ام میزنن تو سرم یعنی ...

منم همینم عزیزم  نابود شدم…درخواست میدی عکسشو بفرستم با عکس خودم؟ تو ک منو نمیشناسی صادقانه بگی؟