2777
2789
عنوان

بیاین ی چیز عجیب تعریف کنم براتون

184 بازدید | 16 پست

یکی از آشناهای ما ( پسر) ب قصد دوستی با ی دختره آشنا میشه قصدش ازدواج نبوده 

یبارم ک این دوتا رفتن بیرون خواهر دختره هم باهاشون رفته پسره هم پسر عموشو آورده گ با خواهر دوست دخترش اوکی شه

بعد این ماجرا ی روز ب یه بهونه ای خواهر دختره همون ک رفته سر قرار منظورمه پیام میده به پسره و درد و دل اینکه من تنهامم و خواهرم کلی دوست داره من همش ته خونه ام از تو هم خوشم اومده پسره آشنای ما ام قبول میکنه میره باهاش تو رابطه 😐😐😐😐و الان رفته خاستگاری خواهر دوست دختر اولیشش 

وقتی میپرسیم از پسره میگه هیچکی بهتر از این دختر میست برای من همه جیو گذاشته زیر پا 

کاربری از آذر ماه دست منه 

چه پسر هول و تو مخیی

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر❌

مارمولک✅

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

چه پسر هول و تو مخیی

پسره ک اصلا عاشق شده شدید میگه بهتر از این نیست خیلی خوبه درکم میکنه ب حزفمه نمیذاره براش خرج کنم ولی اخه خواهر با خواهزرررر

پسره ک اصلا عاشق شده شدید میگه بهتر از این نیست خیلی خوبه درکم میکنه ب حزفمه نمیذاره براش خرج کنم ول ...

زاارت برا عشقش

این دوروز دیگه طلاقش میده

چون دیگه مزه دوتارو چشیده تنوع طلب شده

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

دو تا احمق باید اسم داستانشون میشدو یه خوشبخت که پسره و خواهرش رو شناخت

دقیقااا من همش دلم برای اون دختره میسوزه 

ممکن نیست بنظرتون خانواده دختره دست ب یکی کرده باشن مثلا ی شخص بهتری برا اون کوچیکخ پیذا شده گفتن اینم بی نصیب نمونه؟ 

هرچند پسره گفت ک ذختره زنگ زده نفرین و با خواهرش دعوا کرده 

زاارت برا عشقشاین دوروز دیگه طلاقش میدهچون دیگه مزه دوتارو چشیده تنوع طلب شده

هول تر اژ این حزفاست ولی دختری ک ب خواهرش رحم میکنه ب هیچ احدی رحم نمیکنه

وای چه خواهر عن و لاشی بوده این سلیطههههه وای حاااالم از دخترای دودو ل دزد بهم میخوره خاک تو سرشون

سن هردوتا خواهرم کمه زیاد نیست زیر ۲۵ 

تو این سایت از شنیدن هیچ چیزی نباید تعجب کرد یکی تو سایت تاپیک زده بود که خواهرش با شوهرش بهش خیانت ...

وای وای 🥲😑واقعااا من شایذ اگه این ماجرا از دوست نزدیک ب پسره نمیشنیذم باور نمیکردم ولی هرچی نوشتم عینااا حرفای خود پسره ست