2777
2789
عنوان

کدوم غذا رو خیلی خوب میپزین راز رو میگین

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 24 پست

ماکارونی هام زبانزد همه س....

فکر کن واسه جمع ۳۰ نفره هم ماکارونی پختم😩

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کدبانوها بگید باقالی پلو چه جور درست کنم میشه فیله مرغ بپزم ریش ریش توش بریزم مرغ ندارم

باقالی پلو من سه مدل درست میکنم

گاهی ماهیچه یا گوشت یا گردن حالت خورشتی میپزم

گاهی مرغ خورشتی کنارش میدارم 

گاهی سینه یا فیله مرغ نگبتی با پیازداغ سرخ میکنم با زعفران لا به لاش میریزم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راز قیمه پیاز فراوون و دارچین زیاد راز مرغ سیرو پیاز فراوون و رب خوش طعم و فلفل دلمه و اویشنراز عدسی ...

یعنی تو ماکارونی سیر رو رنده کنیم بعد تفت بدیم یا خام بمونه ؟

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒

کدبانوها بگید باقالی پلو چه جور درست کنم میشه فیله مرغ بپزم ریش ریش توش بریزم مرغ ندارم

توش نریز ریش ریش کن بریز روی دیس پلو یه کمی هم از سسی که توش پختی بریز 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
راز قیمه پیاز فراوون و دارچین زیاد راز مرغ سیرو پیاز فراوون و رب خوش طعم و فلفل دلمه و اویشنراز عدسی ...

برنج ایرانی حتی یه قاشق روغن هم نمیخواد تو کته خیلی هم دون میشه ری می کشه .تو آبکش هم فقط برای ته دیگ

قیمه آخر کار وقتی خاموش کردی یکم زعفرون بریز توش بزار بمونه عطر طمش قاطی خورشت بشه 

مرغ باید دلمه داشته باشه تا خوشمزه بشه 

و بیشتر از همه که همیشه همه میگن چیکار کردی سالاد ایقد خوشمزه شده سس خوشمزه درس میکنم برای سالاد دوتا قاشق مایونز دوتا قاشق ماست پرچرب محلی نصف موسیر و سه خیار شور کامل دوتا قاشق از آب همون خیار شور و نصف هبه از ترشی سیر (سیر تازه خیلی تنده واسه همین سیر ترشی میزنم) خلاصه عالی میشه این سس