2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه رو .

رازی نداره با عشق میپزم عاشق آشپزیم و البته عاشق شوهرم

منم لایک کنید نظراتو بخونم

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

چیزهای رژیمی باشگاهی مثلا فیله مرغ گریل با نون چاباتای و سس پستو دست ساز

سس پستو چجوری درست میکنی؟

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
همه رو خوب بلدم ولی گاهی هم پیش اومده کیفیت پایین باشه

من عاشق ادمایی هستم که اعتماد بنفش بالایی دارن توی اشپزی

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

راز قیمه پیاز فراوون و دارچین زیاد 

راز مرغ سیرو پیاز فراوون و رب خوش طعم و فلفل دلمه و اویشن

راز عدسی سیر فراوون

راز قرمه 

سبزی تازه و تفت زیاد سبزی با روغن فراوون و یکوچولو رب گوجه

راز ماکارانی سیر رنده شده و گوشت زیاد و اینکه مواد ماکرانی بیشتر از خود ماکارانیش باشه 

راز برنج خوب ایرانی بودنش و روغن زیاد زدن بهش خسیس بازی درنباید بیاری تو روغن زدن ب برنج ایرانی

سس پستو چجوری درست میکنی؟

من بادوم زمینی هم توش میریزم دوست نداشتی نریز  ریحون سیر بادوم زمینی اینا میکس میکنم با خردکن کاملا بهش روغن زیتون و آبلیمو و نمک فلفل میزنم تا حالت سسی بگیره نه خیلی رقیق بشه غلظت مناسب 

راز قیمه پیاز فراوون و دارچین زیاد راز مرغ سیرو پیاز فراوون و رب خوش طعم و فلفل دلمه و اویشنراز عدسی ...

از ماکارانی که گوشتش زیاد باشه متنفرم

پس درنتیجه اسی دنبال راز نباش چون سلیقه ها متفاوته