2777
2789
عنوان

خیلی از مردهای ایرانی زن های ناتوان و بی عرضه رو

| مشاهده متن کامل بحث + 10873 بازدید | 497 پست

ولی چ جوریه ک سرک میکشی تو زندگی همکارات؟ برو سرکار خودت

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه طرز حرف زدن هست توسری خور چیه ، چرا نمیگی زنهاشون و تو پر غو میزارن و همیشه کمکشون هستند ،

اگر محدودیت از نظر شما در پر غو بودنه دیگه حرف مشترکی بینمون باقی نمونه

خود شماها میخوایید محدود باشین!!!

از ماست که برماست

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

باگ های شخصیتیشونه ک با تو سری زدن  بقیه ، میپوشونن

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ناراحتم برای اون زنهای بیچاره ناتوان

برای ناتوانی خودت ناراحت باش بیچاره

مرد وظیفه شه بچه مریضش رو ببره دکتر

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

این چه طرز حرف زدن هست توسری خور چیه ، چرا نمیگی زنهاشون و تو پر غو میزارن و همیشه کمکشون هستند ،

کی زنش رو تو پر قو گذاشته

حالا باشه توسری‌خور نه 

ولی دیگه لطفا رومنتسایز کردن و گوگولی نشون دادن کار خانگی رو بس کنید.

.She's somebody , not some body.  

باگ های شخصیتیشونه ک با تو سری زدن بقیه ، میپوشونن

از اونهایی هستن ک تو زندگی بقیه فضولی میکنن

مرد باید بچه شو ببره دکتر دیگه

مشخصه که از طرح این موضوع خوشحال نشدین چون شاید خودتون یکی از همین قربانی ها هستید

من ملکه آبی پوش...ملکه علم عشق و ثروت هستم

برای ناتوانی خودت ناراحت باش بیچارهمرد وظیفه شه بچه مریضش رو ببره دکتر

من همه ی مسیولیت خونه باهامه 

اکثر خرید کردن‌ها بردن بچه‌ها به مدرسه و....

اما خیلی دوست داشتم شاغل هم باشم 

اما از یه طرفم از همسرم ممنونم که رفاه نسبی رو فراهم کرد تا من بیرون کار نکنم 

کار کردن زن واقعاً یک ظلم به زنه

البته نه شغل‌هایی که به خانم‌ها نیاز داره و یا خود خانم شاغل بودن رو دوست داره