2777
2789
عنوان

نه راهِ پس نه راهِ پیش

94 بازدید | 15 پست

صدای آرامبخش و جذابه پسری ک از پشت تلفن باهات حرف میزنه،بی اختیار بهش وابسته میشی،خب دست خودت نیست،بعداز چند وقت بهش میگی معلولیت جسمی داری،،،

حالا تو که اینو خوندی بگو چ کاری بهتره؟

۱_موندن؟

۲_رفتن؟

لطفا منو با هـ๛ولــآی سایت اشتباه نگیر،،،فاصله تو🚫حفظ کن آسیب نبینی🔚تمام

بای بای

عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید شناخت پیدا کنم همینجوری نمیتونم بگم بستگی به بقیه ویژگی های اون آدم داره

این پسر که عرض کردم تو تاپیک ب غیراز لحن آرامبخشی ک داره پشت تلفن هیچ چیزی نداره ک بخوای بگی ی سروگردن از دختره بالاتره تنهامشکلی ک هست معلولیت دختره

این پسر که عرض کردم تو تاپیک ب غیراز لحن آرامبخشی ک داره پشت تلفن هیچ چیزی نداره ک بخوای بگی ی سروگر ...

من اصلا اینجور آدمی نیستیم مثلا فقط با چت و تلفن و اینا با یکی ارتباط بگیرم یا وابسته بشم کلا قرار حضوری رو ترجیح میدهم پس اگه من بودم از اولش متوجه وضعیت می‌شدم بعدش معلولیت هم درجه داره هم مثلا چقدر تو زندگی ما ببینم تاثیر گذاره کلا چیز راحتی نیست جوابش به اون شخص بستگی داره بازم

چه معلولیتی

از چشم(حدود۲۵درصد بینایی داره)بشدت وزنشو ازدست داده😔و این خیلی ناراحت کننده س

من اصلا اینجور آدمی نیستیم مثلا فقط با چت و تلفن و اینا با یکی ارتباط بگیرم یا وابسته بشم کلا قرار ح ...

آره منم میدونم راحت نیست جوابش،ببین معلولیت ش اینقد هست که تو زندگی ش تاثیر داشته حتی میگه من حسرت میکشم مثل دخترای دیگه برم گواهینامه رانندگی بگیرم،یعنی بینایی بشددت ضعیف شده و بدنش هم به همین علت ضعیف تر...

باید شناخت پیدا کنم همینجوری نمیتونم بگم بستگی به بقیه ویژگی های اون آدم داره

فک میکنی اگر پسره بره ضربه میزنه ب دختره؟؟و اگر اینطوری باشه مقصر پسره س یا نه؟؟

فک میکنی اگر پسره بره ضربه میزنه ب دختره؟؟و اگر اینطوری باشه مقصر پسره س یا نه؟؟

ضربه که میخوره آدم خصوصاً وابستگی باشه ولی تقصیری برای کسی نیست حق انتخاب رو باید بپذیریم