عزیز دلی که داری امضام و میخونی ... اگه به فکر سقط فرزند هستی لطفا قبلش فیلم تجربه گر خارجی ( خانوم روسی ) که فرزندش و سقط کرده رو داخل گوگل بزن و ببین بعدا تصمیم بگیر ... ممنون میشم درباره ی بی اشکال بودن سقط جنین باهام بحث نکنی چون هیچ جوره قانع نمیشم... # نه به سقط جنین
یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این پسر که عرض کردم تو تاپیک ب غیراز لحن آرامبخشی ک داره پشت تلفن هیچ چیزی نداره ک بخوای بگی ی سروگر ...
من اصلا اینجور آدمی نیستیم مثلا فقط با چت و تلفن و اینا با یکی ارتباط بگیرم یا وابسته بشم کلا قرار حضوری رو ترجیح میدهم پس اگه من بودم از اولش متوجه وضعیت میشدم بعدش معلولیت هم درجه داره هم مثلا چقدر تو زندگی ما ببینم تاثیر گذاره کلا چیز راحتی نیست جوابش به اون شخص بستگی داره بازم
من اصلا اینجور آدمی نیستیم مثلا فقط با چت و تلفن و اینا با یکی ارتباط بگیرم یا وابسته بشم کلا قرار ح ...
آره منم میدونم راحت نیست جوابش،ببین معلولیت ش اینقد هست که تو زندگی ش تاثیر داشته حتی میگه من حسرت میکشم مثل دخترای دیگه برم گواهینامه رانندگی بگیرم،یعنی بینایی بشددت ضعیف شده و بدنش هم به همین علت ضعیف تر...