2777
2789
عنوان

جای من بودی چیکارمیکردی

81 بازدید | 10 پست

جای من بودی چیکارمیکردی؟دوران شیردهیم وبچم ۳ماهشه رژیم سالم خوری وکالری شماری میگیرم ومیرم باشگاه ولی بدنم کم میاره سرم گیج میره وشیرم کم میشه...هیچ لباسیم اندازم نیست واحساس زشتی دارم....😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا به بچه شیر بده تا بزرگتر بشه 

من دخترم یه سال و نیم بود از شیر گرفتم و سه ماهه با رژیم وورزش شدم باربی

چرا اینقدر به خودت و بچه سخت میگیری گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

فعلا برای باشگاه و ورزش سنگین زوده عصرا نیم ساعت پیاده روی کن. توی رژیم کالری شماری، حتما شیردهی رو لحاظ کن. کالری روزانه رو به هیچ وجه زیر ۱۵۰۰ نذار.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
با۱۸۰۰و۲۰۰۰بازم کم میارم

کالری شیردهی رو لحاظ کن خودش حداقل ۶۰۰ تاست. یعنی در واقع ۱۸۰۰ تا نمیخوری ۱۲۰۰ تا میخوری که خیلی کمه.

بچه بزرگتر میشه کم کم خوابت تنظیم میشه که خودش تو کاهش وزن موثره‌. موز و نون پروتئینی و رایس کیک توی یخچال داشته باش احساس ضعف کردی یه کمی بخور.

به خودت فشار نیار. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.