2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپژک قبلم گفتم

اسی ببین منم تجربه ی مشابه تو‌داشتم 

دیگه کشش نده دعوا نکن قهر نکن فقط و فقط ساکت باش تو‌خودت باش اگه اینجوری ادامه بدی شوهرتو به جایی میرسونی که بهت میگه اصلا دلم میخواست و خوب کاری کردم

الان تو شرایط خیلی سختی هستی میفهمم و درکت میکنم ولی بهت قول میدم روزی میرسه که حتی اگه شوهرتم بخواد درموردش صحبت کنه تو نمیذاری و تندی میکنی 

و سعی میکنی فراموش کنی 

میدونم شوهرته ولی به این فکر کن که شوهرم هیچی نیس هرغلطی هم کرده به درک،خودم و آرامشم مهمه 

خودم و بچم مهمیم از تو فکرت بندازش بیرون تا شش ماه به خودت فرصت بده و فکرتو مشغول کن بعداز اون آروم میشی 

اونوقت سعی کن برای شوهرت بهترین باشی رفیقش باشی من همینکارو‌کردم الان شوهرم برام میمیره و عاشقانه منو میپرسته 

و من الان میدونم که دیگه هیچی براش کم نذاشتم و همدم و رفیق و یارش بودم و بهش آرامش دادم توی خونه 

و الان اگه دیگه خیانتی ازش ببینم گذشت نمیکنم و میرم 

توام سعی کن فکر کنی که یه جاهایی کم گذاشتی براش 

البته که من بهش حق نمیدم و واسه آرام شدن خودت میگم 

باخودت بگو شاید براش کم گذاشتم شاید اونی نبودم که باید میبودم شاید این اتفاق منو تکون بده و تغییرم بده 

شاید حکمتی بوده و قراره بعدش اتفاقات بهتری در انتظارم باشه به این ایمان داشته باش که بعد از هر سختی آسانیه

اسی ببین منم تجربه ی مشابه تو‌داشتم دیگه کشش نده دعوا نکن قهر نکن فقط و فقط ساکت باش تو‌خودت باش اگه ...

راستی سعی کن خونه ای ماشینی چیزی ازش محضری بگیری که پشتوانه داسته باشی