2777
2789

راستش میخواستم تایپکم در مورد بدترین خاطره ها و اتفاقات باشه ولی گفتم توی این شرایط بد جامعه ، چرا باید یه تایپک بی ارزش ، یادآور روزای سخت و بد برای عده ی زیادی از کاربرای این سایت بشه؟

شاید با این تایپک، یادآوری اتفاقای خوب باعث بشه یه لبخند کوچولو روی لبت بیاد🤍

🩷💍🩺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنکور قبول شدم اولین خوشحالی بزرگ زندگیم بود 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

آشنایی با نامزدم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

نامزدت خیلی خوشبخته که تورو داره میدونی که؟🤍به پای هم فسیل بشین ✨

قزبونت برم چقدر مهربون و انرژی مثبتی 🌹

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

سلامتی بچه هام.

زنده موندیم وقتی با ماشین پرت شدیم ته دره.

وقتی مامانم از کما دراومد.

وقتی تونستم یک بار دیگه عزیزانمو ببینم.

وقتی بچه هام میخندن 

وقتی گلدون شمعدانی توی اتاقم گل تازه باز میکنه.

وقتی بچه هام باهم بازی میکنن.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

سلامتی بچه هام.زنده موندیم وقتی با ماشین پرت شدیم ته دره.وقتی مامانم از کما دراومد.وقتی تونستم یک با ...

تبریک میگم،‌ تو زندگیو بردی :)🤍

امیدوارم هر روزت مثل خنده ی بچه هات، شاد و هر لحظه زندگیت مثل دیدار دوباره ی عزیزانت، سرشار از انرژی مثبت و امید باشه قشنگم✨

🩷💍🩺