2777
2789

بعد از عروسیمون که کلی سر لباس عروس خریدن با شوهرم جر و بحث داشتیم 7 سال گذشته و الان عروسی خواهرمه میخوام لباس بخرم میره میگرده واسه من لباس کت و شلوارهای خاص پیدا میکنه و میگه ساده و شیک باش
من ولی دوست ندارم میگم اینها لباس مهمونیه نه عروسی

بعد من خواهر عروسم اگه به فامیل دور بودم خوب بود

اینم بگم من و همسرم خیلی با هم خوبیم ولی سلیقه لباس مجلسی مون با هم جور در نمیاد و واقعا منو ناراحت میکنه. از طرفی دوست دارد واسه لباس خریدن اونم بیاد و نظر بده

ولی نظر اینطوری آخه؟؟ چیکار کنم افسردگی گرفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای افسردگی برا چی درست باهاش حرف بزن زبون خوش با خودت ببرش هی تایید کن اره چقدر قشنگه چیزایی که فرستادی ولی بنظرت پف دار قشنگ تر نیست یه بار عروسیه خواهرمه

با خودت ببرش بزار هی نظر بده وا میده خودش

دردش چیه

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

همسر منم اوایل فقط اهل کت شلوار بود برام 

ولی حالا لباس شبای خوشگل و بااز و هر چی قشنگ ببینه میگه بخر کلا اگه عرف قیمتا بیست تومن باشه لباس چهل تومن میگه بخر انقدر ک خوشس اومده

کلا انگار مردا دوس دارن تو جمع فقط زن خودشون خیلی بدرخشه

با ارامش بشین باهاش صحبت بکن بگو برای عروسی کت و شلوار دوست نداری و به سلایق تو هم احترام بزاره تو جشنی ک کت و شلوار مناسبش بود حتما راجبش فکر میکنی 

بعدشم اگه گیرش رو باز یودن لباسه لباسای پوشیده زیاد هست از اونا بخر

ﭘﺧش ﻭ ﭘﻟﺍ توی ذﻫن ﻣنی :)🖤👩‍🦯
همسر منم اوایل فقط اهل کت شلوار بود برام ولی حالا لباس شبای خوشگل و بااز و هر چی قشنگ ببینه میگه بخر ...

مختلط لباس باز میپوشی

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋