2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم بیخیال بشم 😑

252 بازدید | 31 پست

چرا نمیتونم بیخیال بشم اخه 

خیانت شوهرم دیدم گردن نگرفت البته انداخت گردن دوستش 

ولی هیلی وفته مشکوک رفتار میکرد رمزش عوض کرده بود بهم نمیگفت روبیکا نصب کرد اومدم تاپیک زدم شوهرم روبیکا نصب کرده حس خوبی ندارم همه گفتن چی میشه مگه الکی حساس شدی ولی بعد تو همون روبیکا چتش دیدم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار دوستش از روببکا پیام داد من پیشش بودم نرفت تو روبیکا رفت از پیام ها جوابش بده من ناراحت شدم یبارم حذف کرده بود دوباره روبیکش نصب کرد زود از برنامه اومد بیرون نزاشت باز بشه من گفتم مشکوک رفتار میکنی یعنی چی 

گفت میخوای فردا گوشیمو بزارم خونه برم سرکار اصلا

چون بیخیال شدنی نیس این قضیه

😭من باردارم دلم میاد تو دهنم فقط 

پس چرا با هرکی حرف میزنم میگه بیهیال شو و به زندگیت بیشتر برس؟؟؟؟

شوهرم هی میاد میگه بس کن دیگه میخوای یه سیلی هم بزن ولی اخم نکن😒

خدا چرا منو اذیت میکنه؟منکه امیدم همش به خداس چرا من باید اینقدر اذیت بشم روانشناس که فقط پول میخواد

اگه در حد چت و اینا بوده، محض کنجکاوی بود که الان همه مردا همینن چون اینجوری خلق شدن، اهمیت نده 

هیجان زندگیتون بره بالا اونم خوب میشه 

میگن فقط با حرف زدن با روانشناس، به زندگی عادی برمیگردی بهش بگو حالا که گند زده، پولشو جور کنه تا حالت خوب شه 

اگه در حد چت و اینا بوده، محض کنجکاوی بود که الان همه مردا همینن چون اینجوری خلق شدن، اهمیت نده هیجا ...

😔اره خودمم میگم حالا انسان جایز الخطاست ولی دلم قبول نمیکنه ۵دیقه خولم ۵ دیقه داغون 

😔اره خودمم میگم حالا انسان جایز الخطاست ولی دلم قبول نمیکنه ۵دیقه خولم ۵ دیقه داغون

هر موقع یادت اومد سریع فکر و جسمتو ببر جای دیگه

مثلا به چیزای که دوس داری فکر کن، به سیسمونی و ...

یا برو تو حیاط یا ایه الکرسی بخون و بگو لعنت خدا به شیطان 

من خودمم زخم خوردم میفهمم حالتو...