2777
2789

بچه ها شوهرم عاشق یه دختری بود دختره ترکش کرد اما هیچ وقت شوهرم ازش بد نگفت همیشه میگه دختر خوبی بود فلان بود بدی نکرد بهم درصورتی که کلی بلا سر شوهرم اورده ولی نمیبینه!!

چندوقت پیش تو بحث بهم گفت عقل فلان(اکسش ) از تو بیشتره منم گفتم اره لیاقتت همونه که ولت کرد اینا اونم گفت  اووووف عاشقشم اصلا منم فکر کردم برا غیرتی کردن من اینو گفت گفتم خفه شو بابا گفت جدی میگم من یه عکس از تو و بچت تو گوشیم سیو شده ندارم ولی تک تک عکسای اونو هنوز نگه داشتم پیویشو پاک نکردم چتاشو نگه داشتم همه‌چیزشو نگه داشتم توروهم برای این گرفتم که اون تایم نیاز به سرگرمی داشتم اونو فراموش کنم دیگه نرم سمتش خواستم تورو جایگذین کنم دیدم تو در حدش نیستی 

حالم خیلی بده چندروزه همش به این حرفا فکر میکنم 

شوهرم هیچ وقت از من دفاع نکرد ولی از دختری که بهش خیانت کرده اینجوری طرفداری کرد دلم شکسته

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

ببین، این حرفا یعنی اصلاً واست اهمیتی قائل نیست. اگه اینجوری رفتار می‌کنه و ازت حمایت نمی‌کنه، بهتره فکرتو جای دیگه بذاری و بیشتر خودت رو اولویت بدی. این وضع قابل تحمل نیست و تو حق داری بیشتر از این زجر نکشی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

میگفتی خب ریدم پس کله تو و اکس نحست

میرفتی باهمون باز چرا اومدی منوگرفتی وقتی نمیخواستی‌کوربودی مگه😒

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😬🥺😕حق داری عزیزم.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ببخش چ لجنیه حق دارق محل سگ نزار بهش

اره عکسای دختره رو تو کوشیش اورد جلوم نشون داد 

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

این گوه و از تو دیوار پیدا کردی؟

از توی سطل آشغال

آنقدر پیشرفت کن که از حرفش پشیمون شه

همین الان ده لول از خودش بالا ترم هم خانوادگی هم خودم درس میخونم کار میکنم خودش هیچ گوهی نیست فقط ادعا ادعا ادعا

محل سگ نزااار بهش جرش بده

۲۰ روزه ندیدمش دیگه

چندبار زنگ زد پیام داد منم سیممو در اوردم بوق نخوره