2777
2789
عنوان

مذهبیای اهل سنت بیایین لطفا🥺

154 بازدید | 13 پست

سلام علیکم دوستان خوبین حیقیتش به کمکتون نیازداشتم فرداتومکتب محلمون یه جلسه داریم ومن بایداون جادعوت بدم ولی متاسفانه دعوت یادم رفته میشه کمکم کنین بنویسمش یااگه دارین برام بفرستین لطفاشدیدانیازدارم استادم بهم اعتمادکرده

یکمشویادمه براتون میگم 

لا اله الا الله، الله خالق ما مخلوق

لا اله الا الله، الله مالک ما مملوک

لا اله الا الله، الله صمد ما محتاج و نیازمند

لا اله الا الله، الرحمن ما نیازمند رحمت

لا اله الا الله، الرحیم ما نیازمند مهربانی

لا اله الا الله، العلیم ما نیازمند علم

لا اله الا الله، القدیر ما نیازمند قدرت

الله ذاتی است که حضرت نوح را در کشتی از طوفان نجات داد. الله ذاتی است که حضرت ابراهیم را از آتش نمرود رهانید. الله ذاتی است که حضرت اسماعیل را از قربانی شدن نجات داد.

الله ذاتی است که حضرت یوسف را از چاه و زندان رهانید و به عزت رساند. الله ذاتی است که حضرت موسی را از دست فرعون نجات داد و دریا را شکافت. الله ذاتی است که حضرت عیسی را از شر دشمنان حفظ کرد و به سوی خود بالا برد.

الله ذاتی است که حضرت داوود را بر جالوت پیروز گرداند. الله ذاتی است که حضرت سلیمان را مُلک عظیم بخشید. الله ذاتی است که حضرت ایوب را پس از بیماری شفا داد. الله ذاتی است که حضرت یونس را از شکم ماهی نجات داد.

الله ذاتی است که حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) را یاری کرد و دینش را غالب نمود

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»

درخواست بدین ممنون میشم🥲

«یادت باشه، تو از هر چالش بزرگ‌تری. نوری درونت داری که می‌تونه هر تاریکی رو بشکافه. کافیه به اون قدرت بی‌کران تکیه کنی و قدم برداری؛ اونوقت می‌بینی چطور هر ناممکنی، به فرصتی درخشان تبدیل میشه.»

من اهل سنت نیستم بتونم راهنماییت کنم،ولی چقدر این متن قشنگهه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرشم بگید فقط حیدر امیرالمومنین است😁بااجازتون

عزیزم اینوگفتی الان بحث میشه🤫

من اهل سنتم ولی مذهبی نیستم 😢

نمیتونی بپرسی ازجایی برام پیداکنی اکثرامال جماعت التبلیغی هاس

من اهل سنت نیستم بتونم راهنماییت کنم،ولی چقدر این متن قشنگهه

ممنون 🥰

من اهل سنتم مذهبیم هستم ولی منم فراموشش کردم شرمنده ولی از داداشم میپرسم اگه داشت میفرستم درخواست دادم قبول نکردی هنوز عزیزم 

منم بلوچیوبانوک بلوچ

"در اعماق این سکوت، هزاران فریاد خفته است. هر دم، یادآوری دردی کهنه، زخمی تازه بر جان می‌زند. گویی در تاریکی بی‌پایانی گم شده‌ام، و هیچ نوری 

من اهل سنتم مذهبیم هستم ولی منم فراموشش کردم شرمنده ولی از داداشم میپرسم اگه داشت میفرستم درخواست دا ...

عه پراستی تهم بلوچیوه باشه سرت سلامت 

نمیتونی بپرسی ازجایی برام پیداکنی اکثرامال جماعت التبلیغی هاس

من والا ترکمنم ما فک نکنم اینجوری داشته باشیم نمی‌دونم ک .. ): 

باید از آخوندا پرسید ک در دسترس ندارم متاسفانه .. ببخشید 🌹

عه پراستی تهم بلوچیوه باشه سرت سلامت

من زاهدانیون نپص

"در اعماق این سکوت، هزاران فریاد خفته است. هر دم، یادآوری دردی کهنه، زخمی تازه بر جان می‌زند. گویی در تاریکی بی‌پایانی گم شده‌ام، و هیچ نوری