2777
2789

خواب دیدم دندان جلویی شوهرم نصفه اش شکسته 

میدونم تعبیر خوبی نداره نمی‌دونم بهش بگم ؟؟؟ 

کلا چند روزه زیاد خواب شوهرم رو میبینم تو روز نهایت ۱ ساعت باهم باشیم شب تا صبح ولم نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب تا صبح ولتون نمیکنه رو نفهمیدم منظورتو

ولی اینا خرافاته هرچقدرم اومدن گفتن تعبیرش اینه یکی از عزیزان ادم میمیره باور نکن خود من نصف شب خواب دیدم دندونم افتاده هیچ اتفاقیم نیفتادو تعبیر نداشت خداروشکر کلا اعتقاد ندارم به این چیزا

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

شب تا صبح ولتون نمیکنه رو نفهمیدم منظورتوولی اینا خرافاته هرچقدرم اومدن گفتن تعبیرش اینه یکی از عزیز ...

تو خواب یعنی 

آنقدر خوابش رو میبینم حرف می‌زنیم بیدار میشم خستم 

باور کن مثلا از یه خونه میریم یکی دیگه 

واقعا ؟؟ اخه دندان شکسته تو نت یه چیز دیگه خوندم فقط بچه هام سالم باشن

فقط بچه هات ؟؟؟ بقیه اعضای خانوادت انقد برات بی اهمیتن؟؟؟ 

فهمیدم یک مادر در عین حال ک با محبته چقد نسبت به بقیه بی رحمه 

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

تو خواب یعنی آنقدر خوابش رو میبینم حرف می‌زنیم بیدار میشم خستم باور کن مثلا از یه خونه میریم یکی دیگ ...

اینجا تاپیکای اینجوری میزنی ادمای خرافاتی میان فقط میترسوننت

من دقیقا خواب دیدم دندون جلوم افتاده الان ۱۳-۱۴ سالی میگذره ازش توروخدا توجه نکن سعی کن روحتو اروم کنی ذهنتو سریع تر ازاد کنی اینجا تاپیک بزنی فقط با خرافات میترسوننت

دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️

فقط بچه هات ؟؟؟ بقیه اعضای خانوادت انقد برات بی اهمیتن؟؟؟ فهمیدم یک مادر در عین حال ک با محبته چقد ن ...

خودمم نگفتم 

مگه به دعای منه ؟؟؟ یعنی خانواده خودم ؟؟؟ دیگه کی رو‌بگم مثلا ؟ خانواده اش من و بچه هام میشیم دیگه 

فقط بچه هات ؟؟؟ بقیه اعضای خانوادت انقد برات بی اهمیتن؟؟؟ فهمیدم یک مادر در عین حال ک با محبته چقد ن ...

والا وقتی بقیه من براشون مهم نیستم چرا بهشون اهمیت بدم ؟؟؟ 

وقتی از مشکلم براشون میگم هیچ کاری نمیکنند چرا بهشون اهمیت بدم ؟

مگه وقتی من مشکل داشتم اونا کمکم کردند ؟؟ 

البته خانواده خودم رو نمیگم 

خودمم نگفتم مگه به دعای منه ؟؟؟ یعنی خانواده خودم ؟؟؟ دیگه کی رو‌بگم مثلا ؟ خانواده اش من و بچه هام ...

دعا خیلی موثره تو زندگی خیلی تاثیرشو دست کم نگیر خواب بد ببینی صدقه بدی و ایت الکرسی بخونی تعبیر مثبت میشه 

فرمودین فقط بچه هام سالم باشن یعنی به جز اونا دیگ کس دیگه ای به ذهنتون نیومد گفتم ک یک مادره در عین اینکه با محبته و خودشو نمیبینه ممکنه خیلی بی رحمم باشه بخاطر بچه هاش

یه صلوات میفرستی برام لطفا