یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی اینا خرافاته هرچقدرم اومدن گفتن تعبیرش اینه یکی از عزیزان ادم میمیره باور نکن خود من نصف شب خواب دیدم دندونم افتاده هیچ اتفاقیم نیفتادو تعبیر نداشت خداروشکر کلا اعتقاد ندارم به این چیزا
دوستان بنده مسلمان نیستم، اگر بخوام نذر کنم به خواستم برسم برای سگ های بومی غذا میبرم دعاشون پشت زندگیمه♥️
خودمم نگفتم مگه به دعای منه ؟؟؟ یعنی خانواده خودم ؟؟؟ دیگه کی روبگم مثلا ؟ خانواده اش من و بچه هام ...
دعا خیلی موثره تو زندگی خیلی تاثیرشو دست کم نگیر خواب بد ببینی صدقه بدی و ایت الکرسی بخونی تعبیر مثبت میشه
فرمودین فقط بچه هام سالم باشن یعنی به جز اونا دیگ کس دیگه ای به ذهنتون نیومد گفتم ک یک مادره در عین اینکه با محبته و خودشو نمیبینه ممکنه خیلی بی رحمم باشه بخاطر بچه هاش