2777
2789

برا من دکترم ازمایش امینو نوشتن میخام برم تهران انجام بدم 

انتی۳.۰۶ هستش با سن۳۴

برا شما چطور بود نتیجه امینو چطور شد بچه تون سالم بود ؟

ازمایش سخته ؟چن روز طول میکشه نتیجه بیاد 

اگر جواب مثبت بود چقدر برا سقط وقت هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم البته ان تی نرمال بود ولی من به خواست خودم آزمایش سلفری دادم چون سنم بالای ۳۵ بود متاسفانه جواب سلفری مثبت شد ولی برای اینکه پزشک قانونی مجوز سقط صادر کنه حتما باید آمینوسنتزم تائید کنه که بچه مشکل داره تا آخر هفته ی ۱۷ فرصت داری برای سقط که البته مراحل پزشک قانونیش دو سه روز طول میکشه آزمایششم خیلی درد نداره البته من تحملم به درد خیلی خیلی زیاده فقط بعدش قندت میفته اومدی تو ماشین برو عقب ماشین درتز بکش یه چیز خیلی سیرینم بخور به دلتم بد راه نده من سلفری مثبت داشتم یعنی ۹۹ درصد مطمئن بودیم که بچه مشکل داره ولی شما صرفا به خاطر ان تی نگران نباش خیلیارو دیدم ان تی بالا داشتن ولی آمینوسنتز نرمال بوده

به خودت استرس نده حاضرم قسم بخورم سالمه 

منم ۲۰ روز منتظر سلفری کوفتی بودم 

انقدرررررر استرس کشیدم خدا میدونه 

هر شب با تپش قلب بیدار میشدم 

میگفتم اگه مشکلی باشه چیکار کنم چجوری بکشمش 

اما جواب اومد پسرم سالم سالم بود 

اما دو سه روز بعد از جواب بخاطر استرس زیاد دهانه رحمم خود به خود باز شد بچم رو از دست دادم 💔

هر چقد کمتر حرف بزنیم معنی حرفامون بیشتره 🎠

تا ۳.۶ فک کنم طبیعیه 

دختر جاریمو گفته بودن دماغش کوچیکه رفت کلی پول داد اخرش گفتن سالمه الان بچه دماغ داره اندازه نمکدون نمیدونم چرا بعضی سونوگرافی هااینطور میکنن

اگه ریسک ازمایش ان تیش سالمه نگران نباش

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

تا ۳.۶ فک کنم طبیعیه دختر جاریمو گفته بودن دماغش کوچیکه رفت کلی پول داد اخرش گفتن سالمه الان بچه دما ...

هم سونو هم ازمایش ریسک نشون دادن دعا کنین جواب ازمایشا خوب باشه 

هم سونو هم ازمایش ریسک نشون دادن دعا کنین جواب ازمایشا خوب باشه

اگه رو خط قرمز نباشه ریسک ازمایشا جای نگرانی نداره دوسه نفراز بامیلامونو فرستادن رفت کلی ازمایش امینو دادن اخرش فهمیدن بچه سالمه خدابزرگه بچه توهم سالمه 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓