2777
2789
عنوان

وای دیگه خسته شدم کمک....

180 بازدید | 10 پست

شب که میشه دخترم(سه سال و نیمه) شروع میکنه به گریه کردن که کاش شب نمیشد،نخوابیم، چرا میخوابین ،خوابم نمیاد(درصورتی که چشماش قرمزه و خوابش میاد) خلاصه با کلی بهونه گیریای دیگه، آخرشم معمولأ با نوازش یا دعوای من گریه میکنه و میخوابه،نمیدونم چکار کنم که درست بشه،لطفأ اگه کسی تجربه یا تخصص داره کمک!!،

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب راست میگه دیگه بچه!!!!!چیه شب و تاریکی و ارواح خبیثه!!!

یکم خواب رو واسش جذاب کنین!کتاب قصه واسش بخونین!چراغ خواب و رو تختی خوشگل واسش بگیرین یا مثلا باهاش صحبت کنین که فردا میخوایم فلان کار رو بکنیم اگه الان نخوابیم دیگه انرژی نداریم خلاصه یه جوری تشویقش کنین!

عروسک هم خوبه میتونین هر شب برنامه بذارین عروسکاشو بخوابونه!اینجوری خودش عادت میکنه

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  

براش توضیح بدین خواب چیز بدی نیست.

آدم وقتی میخوابه صبح با انرژی بیدار میشه و خوش اخلاقه. همه هم دوستش دارند.

آدما شب ها میخوابند تا خستگیشون تموم بشه و بتونند روز بعد بیشتر بچه هاشونو دوست داشته باشند. ولی اگه نخوابی صبح بیدار نمیشی و همش خوابالویی اونوقت نمیتونم زیاد ببینمت و دلم برات تنگ میشه.

خواب شب چیز خوبیه.خواب شما رو خیلی دوست داره اگه نخوابی شبا خوابای خوشگل دلشون برات تنگ میشه و غیبشون میزنه.پس بخواب تا خوابای خوشگل رو بتونی شب ها ببینی.😘😘😘😘

شما و همسرتون هر دو شاغلید؟

اگه هر دو شاغلید بچتون احساس دلتنگی داره و با شب شدن اضطراب پیدا میکنه و موقع خواب شدید تر میشه و میدونه اگه بخوابید دیگه نمیتونه پیش شماها باشه.

براش توضیح بدین توی خواب هم به فکرش هستین و دوستش دارین و اگه میخواد که شماها حتی توی خواب پیشش باشید بگین تو هم بگیر مثل ما بخواب تا پیشت باشیم اگه بیدار باشی ما خوابمون میبره و دیگه پیشت نیستیم.

وقتی میخواد بخوابه نوازش و جمله دوستت دارم هم از زبان پدر و هم از زبان مادر بسیار مهمه.

مخصوصا هر کدوم از شما عزیزان که در طول روز کمتر منزل هستید.

سعی کنید بررسی کنید شب ها خواب بد میبینه؟ اگه خواب بد میبینه نگران چی هست و مشکل رو برطرف کنید.