2777
2789
عنوان

حق با کیه

43 بازدید | 7 پست

سلام،دخترم تو مدرسه حواسش نبوده دستش خورده به قمقمه فلاسکی همکلاسیش که روی میز گذاشته بوده و افتاده،ظاهر قمقمه تغییری نکرده ولی همکلاسیش ادعا کرده به خاطر ضربه خاصیت گرم و سرد نگهداشتنش از بین رفته،با توجه به اینکه بعضی از همکلاسیهاش گفتن قبل این هم از دست افراد دیگه افتاده ولی حرفی نزده و اینکه شاید اصلا تو خونه افتاده باشه ولی الان در عین حال که داره از قمقمه هر روز استفاده میکنه،خودش و خونوادش مصر وایستادن و میگن اندازه یک قمقمه فلاسکی نو(۸۰۰هزار تومن)خسارت پرداخت بشه،الان حق با کیه؟

زندگی جوشش و جاری شدن است.

چون میگی ظاهرش فرق نکرده احتمالا دروغ میگن.از طرفی دستش خورده دیگه از قصد که نزده.اگه خیلی میگن و دخ ...

اصلا رفتارشون خیلی عجیبه،پدرش مثل یک طلبکار هر لحظه به همسرم زنگ میزنه،با توجه به اینکه دخترم دیگه تعطیل شده به نظرت دیگه جوابی ندم بهش؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا رفتارشون خیلی عجیبه،پدرش مثل یک طلبکار هر لحظه به همسرم زنگ میزنه،با توجه به اینکه دخترم دیگه ت ...

اره اصلا نرمال نیست.اگه بعدا عذاب وجدان نمیگیری بلاکش کن اصلا.البته شاید سال جدید تحصیلی باز تو یه کلاس بیفتن فکر اونم بکن

اره اصلا نرمال نیست.اگه بعدا عذاب وجدان نمیگیری بلاکش کن اصلا.البته شاید سال جدید تحصیلی باز تو یه ک ...

بهترین جوابی که میتونم بهش بگم که یه جورایی قانونی هم باشه که دیگه نتونه حرفی بزنه چیه؟

نمیدونم والا اخه یه قمقمه این حرفا و نداره

آره،درست میگی،شاید باورت نشه ولی پدره میگه چون دخترم این مساله رو شخصا پیگیری کرده باید حتما کارش نتیجه بده،همین رفتارشون خیلی برام غیر قابل تحمله، ممنون که وقت گذاشتی عزیزم.