2777
2789

خیلی مدرسه خوبی بود خیلی ولی امتیاز نداشتیم ثبت نکردن 

گف بعد بیست خرداد بیا اگر جا بود ک اونم احتمال 99درصد نیس 

مدرسه دیگ هم رفتم چقد بچه هاشون بی ادب بودن 😭

نمی‌دونم دیگ چ‌گلی ب سرم بریزم

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

خیلی هم فرق نداره واقعا

من چند سال پیش خیلی از فامیلامون شاهد میرفتن ولی الان که تعریف میکنن میبینی مثل بقیه جاهاس 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدارس شاهد فقط اسم در آوردن وگرنه همچین فرقی ندارن.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

خب مدارس شاهد برای کساییه که پدر جانباز یا سهمیه ای چیزی داشته باشن 

پدر و مادر فرهنگی هم امتیاز محسوب میشه 

خب اگه اینارو ندارین دلیلی نداره بخوان اونارو بیخیال بشن شمارو ثبت نام کنن مگر اینکه پارتی چیزی داشته باشین

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
ازطریق سایت رفتی ثبت نام؟یاحضوری گفتن نمیشه

ثبت نام کردم بعد رفتم گفتن نمیشه

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

خب مدارس شاهد برای کساییه که پدر جانباز یا سهمیه ای چیزی داشته باشن پدر و مادر فرهنگی هم امتیاز محسو ...

پارتی از کجا بیارم😂😭😭

ولی خیلی مدرسه آرومی بود خیلی کاش بتونم یکاریش کنم

مدرسه شاهد فقط شرط معدل میخواد؟

نه پدر جانباز شهید یا خانواده شهید داشتن یا خیر بودن 

پسر من نوه ایثارگره بازم امتیازمون کم بود ثبت نام نکردن

ای بابا اینهمه ایثارگر رو از کجا میارن آخه