2777
2789

دکترزنان برای زایمان میخوام که هزینه اضافه یاهمون دستمزدبرای اومدن بالاسرت نگیره یاکم بگیره و بیمارستان رضوی وبنت الهدی بشینه توروخدابهم معرفی کنیدسه ماه آخرم هنوز نتونستم دکترپیداکنم

دکتر طوبی موقر مقدم اگه اشتباه نکنم بنت الهدی و پاستور میرنمطبشون محتشمی هست. هزینه اضافه هم نمیگرنا ...

اتفاقاکسی بهم معرفی کردورفتم پیششون دکترخوبی بودن خداروشکر فقط برای نوبت گرفتن اذیت شدم چون شماره مطبی که توگوگل گذاشتن وجواب نمیدن ووقتی میری برای نوبت های بعدی بهت شماره ایتامیدن  وآدرسشونم تغییر کرده رفتن محتشمی 5ساختمان فردوسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقاکسی بهم معرفی کردورفتم پیششون دکترخوبی بودن خداروشکر فقط برای نوبت گرفتن اذیت شدم چون شماره مط ...

آره جا به جا شدن

باید همونجا که میرید ویزیت برا دفعه بعد وقت بگیرید 

اتفاقاکسی بهم معرفی کردورفتم پیششون دکترخوبی بودن خداروشکر فقط برای نوبت گرفتن اذیت شدم چون شماره مط ...

دکتر خیلی خوبین تشخیصاشون عالیه و هزینه جدا هم نمی گیرن

تنها مشکلی من باهاشون داشتم این بود که برا زایمانم نرسیدن. ماماهمراه بیمارستان بچه رو گرفت.

فقط برا بخیه اومدن با تاخیر یک ساعته. بیمارستان ثامن بودم

هم بیمارستان دیر زنگ زد به دکتر هم خود دکتر دیر اومد

الان خداروشکر از بخیه هام راضیم

قسمت نبود بیان