2777
2789
عنوان

بنطرتون من خیلی کینه ایم

96 بازدید | 11 پست

وقتی کسی بهم بدی میکنه یا نادیده میگیره منو 

تو دفترچه گوشیم اسمشو مینویسم تا یادم نره چیکار باهام کرده 

و حتما تو یه تایمی تلافی میکنم و جلوش تیک میزنم بعد تلافی 

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیکاری 😐💔

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

😵‍💫😵‍💫😐😐نکن باخودت این کارو بخدا ک ارزش نداره ،اونا خودشون از تروماهای درونشون دارن نابود میشن بیخیال اسی جون

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
تو کینه ای نیستی به زور خودتو کینه ای میکنی یعنی چی وا تو زندگیتو با این کارا نابود میکنی همش ب فکر ...

اره گاهی اذیت میشم ولی تا تلافی نکنم ذهنم آروم نمیشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
😵‍💫😵‍💫😐😐نکن باخودت این کارو بخدا ک ارزش نداره ،اونا خودشون از تروماهای درونشون دارن نابود میشن ...

چون تو گذشته خیلی حقم خورده شده اینطوری شدم

چون تو گذشته خیلی حقم خورده شده اینطوری شدم

بیخیاال عزیزم حق همه خورده شده اینجوری ک خودتو نابود میکنی دختر🥲

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤