2777
2789

این مردا خوب بودن بابا

۳ ساله دارم رو مغزش کار میکنم بینی عمل کنم ولی چون یه مشکلی دارم و یکم تو عمل (فقططط یکم) مشکل سازه نمیزاره

خانمه تاپیک زده شوهرم میگه برو زاویه سازی فک کن ؛ حالا شوهر من نمیدونه چیه این اصلا ؛ عمله یا چی

ولی اینجور شوهرا پایه ان خودشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فک میکنی شوهری که هرروز بگه این عمل بکن اون عمل بکن خوبه؟؟؟!!!اتفاقا چون چشش به زنای دیگست می خواد شبیه اونا بشه زنش

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

ولی من نمی‌پسندم دوست دارم آقایون تو همون فضای مردونه با دغدغه های خودشون باشن(همسر خودمم همین تیپیه)

عشق میکنم وقتی برای یه خرید زنونه میفرستمش و مطمئنم گند میزنه😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
من به شخصه خوشم نمیاد ...چون مشخصه مقایسه میکنن

دقیقاااااااااااااااا

هی هیچی نفهمن بهتره 🤣🤣

من دیروز موهامو فر کردم رلم بعد 2 سال رابطه ی تنوعی ببینه اینقد ذوووق کرد برام مجدد عاشق شد 🤣🤣ولی چخبره ودش بگه فلان کارو کن ایشششششش

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

ولی من نمی‌پسندم دوست دارم آقایون تو همون فضای مردونه با دغدغه های خودشون باشن(همسر خودمم همین تیپیه ...

منم عین شما فکر میکنم 

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

ولی من نمی‌پسندم دوست دارم آقایون تو همون فضای مردونه با دغدغه های خودشون باشن(همسر خودمم همین تیپیه ...

خخخخ خونه مامانم بودم بهش زنگ زدم یه سوتین راحت کرم رنگه برام بیار ....حالا اومده یه سوتین جک دار فنری صورتی برام اورده ......خخخخخ

تا وختی که نشه از پشت گوشی زد تو دهن کسی به نظرم علم پیشرفت نکرده

خخخخ خونه مامانم بودم بهش زنگ زدم یه سوتین راحت کرم رنگه برام بیار ....حالا اومده یه سوتین جک دار فن ...

اینا خوبن بابا😂یه رژ قرمز میزنی کلی حال میکنن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم